Belén Esteban enfadada en Sálvame

La confessió del germà de Belén Esteban: «El nostre pare ens va abandonar»

El germà de Belén Esteban revela el secret de la família

Poca gent posa cara al germà de Belén Esteban, però molts recorden el secret ocult de la família que volia evitar que sortís a la llum.

Es tracta d'una informació que durant molts anys va destrossar la vida de la col·laboradora, que es mostrava molt reticent a explicar.

Des que la de Paracuellos va irrompre a la televisió, s'ha convertit en un personatge imprescindible per a la premsa del cor. Els anys en què se la coneixia com «l'ex de Jesulín» van quedar enrere i van donar pas a la seva persona com a única identitat.

Des que va començar la seva marxa pels mitjans de comunicació, no ha tingut cap inconvenient per abordar molts detalls de la seva vida. Ha relatat les seves relacions, els seus casaments o els seus conflictes amb altres persones sense tenir en compte la privacitat.

Parlava amb tanta llibertat sobre la seva intimitat que la seva filla li va prohibir que parlés d'ella. De fet, la jove també ho va demanar als mitjans.

No obstant això, fa 2 anys va arribar el dia en què el secret més ocult de la família va sortir a la llum. Va ser el mateix germà de la col·laboradora qui ho va explicar. Es tracta d'una confessió que involucra el seu pare difunt. 

Els secrets familiars més ocults de Belén Esteban

La princesa del poble sempre s'ha mantingut molt reticent a parlar sobre algunes de les persones del seu entorn. En poques ocasions ha compartit informació sobre els germans o la mare, encara que la presència als mitjans posa en perill la seva intimitat.

Fins que un dia el seu germà Francisco va revelar un dels secrets més amagats de la família, fet que va perjudicar la relació entre els dos.

La història es basa en unes declaracions seves que circulaven per diversos mitjans sense que ningú les publiqués. Suposadament, les va fer un col·laborador i no van agradar gens a la família Esteban.

Segons les fonts, haurien fet fora al pare de la tertuliana d'una feina acusat d'haver robat. Una informació que va causar un gran enrenou, però no ha estat l'única bomba que s'ha publicat al respecte.

Una altra de la informació que circula pels mitjans és la referència a una possible germana que podria tenir. Hauria nascut fruit d'una relació que va tenir el seu pare amb una cambrera mentre estava amb la seva mare.

El col·laborador en qüestió va ser molt rotund en les seves paraules i no va donar peu a cap segona lectura. Aquestes declaracions van inundar tots els mitjans de comunicació i, com va passar amb l'anterior informació, no va agradar gens a la família de la col·laboradora.

Lluny d'aturar els rumors, el seu germà Francisco va oferir, sense adonar-se'n, un detall que va impactar tothom. 

De fet, la tertuliana va interposar una demanda contra el difusor dels rumors i el germà va acudir al jurat en qualitat de testimoni. Aleshores, va revelarà una veritat oculta fins ara.

Les preguntes del jutge van fer que el germà fes una confessió inesperada. Sense adonar-se'n, va confirmar que el seu pare havia abandonat la llar familiar i havia estat absent durant molts anys, segons afirma 'Columna Zero'. Tota la informació del judici va ser publicada pel mitjà demandat, afirmant que havien dit la veritat en tot moment.

Belén Esteban no va tenir més remei que acceptar la situació i va evitar presentar-se a judici. La veritat és que no ha tornat a fer cap mena de declaració al respecte i no ho farà mai.