Primer pla de Cristina Porta amb cara de sorpresa

Cristina Porta està completament destrossada: li han trencat el cor

La jove ha parlat sense embuts sobre la ruptura amb Luca Onestini

La bonica història d'amor que s'estava forjant entre Cristina Porta i Luca Onestini s'ha acabat. Els rumors de crisi perseguien la parella des de feia temps, i ara s'han acabat de confirmar.

Ha estat Luca qui ho ha anunciat públicament. «Si la meva presència molesta, prefereixo no ser-hi. Soc en un hotel des d'ahir, i NO PER DECISIÓ PRÒPIA. Que quedi clar», es podia llegir a la publicació que ha fet a les xarxes socials.

«He d'aguantar que no se'm contesti ni tan sols al mòbil. I si ho fa és només per a dir-me que no torni a casa, quan era el que jo més volia. No té temps per a contestar-me, però per a escriure un tuit dient que se sent sola, sí que té temps», sentenciava.

Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'.
Luca Onestini i Cristina Porta es van enamorar a 'Secret Story' | Mediaset

D'aquesta manera, l'italià ha deixat caure que la relació no ha acabat de la millor manera, ja que sembla que hi ha hagut un fort conflicte pel mig.

«Va ser ella qui em va dir que no tornés a casa abans de les cinc per a evitar veure'm. Tot això em fa molt de mal, i no m'ho mereixo. Prou de mentides. Ahir vam parlar i vam decidir que així no podem estar. Que cadascú farà el seu camí per separat», assegurava deixant clar que han trencat definitivament.

Cristina Porta i Luca Onestini estirats i abraçats
Cristina Porta i Luca Onestini han estat uns quants mesos junts | Mediaset

I la bomba no ha trigat a explotar, ja que, tot i que Cristina evitava pronunciar-se, una de les seves millors amigues ha aprofitat per a atacar Luca.

«Ets un masclista maltractador, fas fàstic. Espero que ningú et cregui, i molt menys una dona. Sort amb la teva vida de postureig i de col·laboracions gratis. Quina pena», explotava contra ell.

Cosa que els detractors de la parella ja s'imaginaven que passaria. «Que Luca era un masclista agressiu (igual que el seu germà) ho vam veure tothom amb el que va fer als Gemeliers i a l'Adara», comentava una seguidora de 'Secret Story' a Twitter.

«I ho vam denunciar públicament, però interessava donar suport a una falsa carpeta per un grapat de seguidors», lamentava.

Cristina Porta trenca el silenci i parla sobre la ruptura amb Luca Onestini

Unes acusacions molt fortes davant les quals Gianmarco Onestini ha volgut defensar el seu germà. «Són falses i absurdes, les ximpleries que has escrit. Tranquil·la, que tot això tindrà conseqüències legals», assenyalava.

Mentrestant, els seus excompanys del reality també sembla que s'han posicionat de part de la periodista i han retret a l'italià el comportament que ha tingut.

«A la recta final del concurs ja es va veure com és el teu germà. Els dos sou iguals: estafeu i manipuleu les persones sense escrúpols. El karma s'encarregarà de posar-vos al lloc que us correspon. Sou mala gent», deia Miguel Frigenti.

Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'
Cristina i Luca es van conèixer a 'Secret Story' | Telecinco

«Tot cau pel seu propi pes, i la veritat és que sempre preval», apuntava Daniel, un dels Gemeliers.

«Estic trist. Hem perdut la història d'amor més bonica que existirà mai», afegia Lucía Pariente en to irònic.

Després d'uns quants dies negant-se a pronunciar-se al respecte, Cristina Porta també ha acabat donant la cara.

«Aquí estic. No estic bé, però aquí estic, treballant. No hi ha hagut comiat. Hi ha coses que es poden acabar bé, de manera elegant. Si estimes una persona, es poden fer les coses millor. Estic dolguda», reconeixia.

Cristina Porta plorant a 'Secret Story'
Cristina Porta està destrossada | Mediaset

«No he dit res a les xarxes socials perquè no em vull ficar en això; em sembla infantil. En aquella casa li vaig dir que mai li faria mal, encara que ell me'n fes a mi. I no li faré mal», assegurava.

«A ell no el puc estimar més, però tampoc em puc estimar menys a mi. Desitjo que trobi la felicitat que no he sabut donar-li i demano que se'l respecti, tot i que el primer que m'ha de respectar és ell», sentenciava amb contundència.