Cristina Puig, sobre el seu fitxatge pel FAQS: «Fa vertígen, sento una barreja d'emcions»

«El llistó està altíssim pel Ricard i la Laura, cadascú amb el seu tarannà. Però el cert és que ho han fet molt i molt bé» ha comentat Cristina Puig

Cristina Puig és, sense cap mena de dubte, una de les periodistes de moda a Catalunya. El seu fitxatge pel FAQS en detriment de Laura Rosel continua a l’ordre del dia, i són molts els qui encara no donen crèdit al canvi. Ella mateixa, de fet, no s’ha estat de res per explicar què li passa pel cap: «És un a barreja d’emocions molt diferents, n’hi ha de bones i de curioses, així que ja ho veurem. No sé com serà la meva petjada, però sí que és veritat que tinc vertigen».

Més enllà de qüestions personals, Puig s’ha volgut referir a una Laura Rosel, que aquesta mateixa setmana ha sabut que no continuarà al capdavant del programa. «Començo dissabte amb una responsabilitat molt gran, no cal esperar més i em llenço a plató. Sóc conscient que el llistó està altíssim pel Ricard i la Laura, cadascú amb el seu tarannà. Però el cert és que ho han fet molt i molt bé».

  • Més informació: Així és Cristina Puig, la nova presentadora del FAQS

 

«L’altíssim llistó» de Laura Rosel  

Puig, però, tot i lloar la figura de Rosel, ha explicat el nou FAQS comptarà amb el seu toc personal i que el programa no podrà deixar tothom content.  «Alguna gent no entén que passa i dissabte molts ulls m'analitzaran. No espero deixar tothom content, voldrà dir que ho estem fent bé», ha etzibat.

En aquesta mateixa línia, Puig ha conclòs l’entrevista assegurant: «No sé quina serà la meva petjada, em centro a fer un programa d'aquestes dimensions. Hi haurà molts ulls analitzant què passarà i per això jo intentaré donar el millor de mi.  Espero, si més no, complaure la gent que ens estarà veient, tot i que reconec que no serà una tasca gens fàcil».

També et pot interessar...

  • Així és Cristina Puig, la nova presentadora del FAQS