Cristina Riba presentant les notícies del cap de setmana

Cristina Riba, de TV3, revela que el seu marit va morir sobtadament amb 2 fills petits

Cristina Riba s'ha sincerat 'Al cotxe' amb Eloi Vila

Cristina Riba s'ha sincerat sobre com ha superat la mort sobtada del seu marit. «Et destrossa la vida», assegurava en una entrevista amb Eloi Vila, a Al Cotxe

Riba és l'encarregada de presentar el Telenotícies els caps de setmana juntament amb Ramon Pellicer, la seva parella televisa des de fa pràcticament cinc anys. En aquesta ocasió, però, és la protagonista de l'entrevista que ha concedit a Eloi Vila al programa televisiu Al cotxe.

Cristina Riba amb Eloi Vila
Cristina Riba parla sobre la mort del seu marit | TV3

Es tracta d'una entrevista on la presentadora es va sincerar sobre diferents aspectes de la seva vida personal i professional. Ha parlat de la seva trajectòria vital, dels seus fills i de com va superar un dels pitjors moments de la seva vida.

Els inicis de Cristina Riba

Cristina ha començat parlant sobre la seva joventut. «Vaig ser campiona d'Espanya de tirs lliures amb 14 anys», explica. Destaca també els seus primers anys en el món de la comunicació. «Als 18, quan estudio periodisme a la UAB, vull fer pràctiques a Ràdio Gràcia»

Aquests inicis dins dels mitjans la van portar posteriorment a convertir-se en la dona del trànsit, fet que li va permetre posteriorment fer un salt com a presentadora del Telenotícies informant sobre temes tan diversos com «els atemptats, el procés, la pandèmia o Ucraïna».

Durant una època de la seva vida, va treballar com a corresponsal per la sexta a Nova York, i no descarta tornar-hi en un futur, però de moment «tinc la vida molt feta a Barcelona, ho veig lluny», explica. I és que la presentadora té dos fills petits als quals ha de cuidar. 

«Són el meu motor»

Riba ha volgut compartir la gran importància que tenen els seus fills a la seva vida. Es tracta de Lola, de 9 anys, i d'Òscar, de 5 anys. Dos nens que alegren els seus dies i la mantenen entretinguda. «Què faria sense ells, són el meu motor». 

Cristina intenta treure temps per ells sempre que pot, per aquest motiu considera que «treballar els caps de setmana va molt bé» per poder fer activitats amb ells. A més, té molt clar que «cal gaudir cada moment».

Unes paraules que prenen sentit després de la tràgica situació que va haver de viure en morir el seu marit sobtadament.

«Et destrossa la vida» 

Cristina Riba va haver de superar la mort sobtada del seu marit Àlex. «Àlex estava fent de jurat en un congrés científic a Polònia i va tenir una mort sobtada» confessa. 

Una situació molt dura que li va «crear un trencament intern que sempre està». No obstant això, els seus fills eren molt petits i es va veure obligada a «no quedar-se enfonsada» perquè ells la reclamaven. 

Va estar un temps allunyada dels mitjans de comunicació, però aviat va voler tornar a estar al capdavant del TN, intentant d'aquesta manera distreure's i poder tirar endavant. 

L'entrevista amb Eloi Vila va acabar amb una encoratjadora reflexió per part de Cristina Riba: «Estem aquí Eloi, hem de viure». Unes paraules que demostren que malgrat la tràgica situació a la qual es va enfrontar, va poder tirar endavant gràcies al suport dels seus éssers més estimats.