Primer pla de Cristina Tárrega

Cristina Tárrega acaba amb el secret del seu fill i confirma que hi haurà problemes

Cristina Tárrega ha publicat una fotografia per acabar amb la polèmica

Cristina Tárrega és una de les col·laboradores més atrevides de El programa de Ana Rosa, per això ha explicat tota la veritat. Està casada amb el futbolista Mami Quevedo, així que utilitza molta informació del món de l'esport i pot parlar de Shakira i Gerard Piqué. Tot i això, abans ha acabat amb un gran misteri: el que afecta el seu fill Marco.

Cristina Tárrega està més que acostumada a parlar amb la premsa i sap perfectament que és millor no amagar cap secret. Fa un mes va publicar al seu compte d'Instagram una fotografia del seu petit Marco per evitar que els paparazzis el perseguissin. El jove ja ha arribat a la majoria d'edat i gran part del públic ho vol saber tot sobre ell.

Cristina Tárrega i 'Mami' Quevedo
Cristina Tárrega està casada amb el futbolista Mami Quevedo | Europa Press

Cristina prefereix no parlar de la seva vida privada, per això a les seves xarxes socials gairebé no publica contingut relacionat amb la seva família. Tot i això, quan Marco va celebrar el seu aniversari va fer una excepció perquè la premsa li posés cara i el deixés tranquil. Sap que la primera imatge és el que explica, per això la va airejar a Instagram i va acabar amb l'interès que generava.

Cristina, després de publicar el secret del seu fill, ha continuat fent la seva feina i la veritat és que es desenvolupa amb una gran facilitat. Recentment ha donat la seva opinió sobre la separació de Shakira i Gerard Piqué, un tema que conté grans misteris. La presentadora pensa que hi haurà seriosos problemes perquè l'exparella té a l'esquena un gran entramat econòmic.

Tárrega considera que la suposada infidelitat de Piqué és el menys important, ja que és possible que la cantant arribés a un acord amb ell. «Potser per a nosaltres el drama de la infidelitat ens interessa, però aquí hi ha un entramat econòmic molt més important». Després ha assegurat que Shakira mai no va acabar de sentir-se còmoda a Espanya, ella volia viure als Estats Units.

Cristina Tárrega revela el pacte secret

Cristina s'ha pres una gran preocupació: va presentar el seu petit Marco en societat i ja pot continuar amb la seva trajectòria. És un jove discret que no es vol dedicar al món de l'espectacle, malgrat que els seus pares són molt famosos. La col·laboradora va escriure un petit text a les seves xarxes socials per deixar clar el que sentia per ell

Primer pla de Cristina Tàrrega
Cristina Tárrega ha opinat sobre el tema del moment | GTRES

«Ha arribat el dia: 18 anys fa el nostre Marco envoltat del nucli més fort d'amor, la família». Aquestes paraules han estat les úniques que li ha dedicat al tema, ja que sap que és millor no aprofundir-hi gaire. Per sort, hi ha altres temes d'actualitat que són més importants, com la presumpta infidelitat de Gerard Piqué.

Tárrega està convençuda que la cantant i el jugador van arribar a un acord, per això no és correcte parlar d'un engany amorós. «En aquest cas estem parlant de dues potències, una a la música i una altra al futbol, i crec que es van unir amb un pacte. Van tenir uns nens amb un pacte», declara a El programa de Ana Rosa carregada d'arguments.

Cristina Tárrega acaba amb els rumors

Cristina està casada amb un futbolista, així que pot empatitzar amb Shakira en molts aspectes. El seu company Alessandro Lequio li ha preguntat si «les banyes van implícites» en les relacions que tenen els jugadors. «A mi em sembla tot això una ximpleria», ha contestat la col·laboradora visiblement molesta.

Tárrega coneix Mami Quevedo des de fa molts anys i mai no s'ha sentit decebuda. No tots els esportistes són iguals, per això creu que no cal generalitzar-los. També creu que la premsa ha desviat el focus d'atenció i que el que és veritablement interessant està en l'economia de l'exparella.