Primer plano de Ana Rosa llorando con las manos en la cara

Allau d'atacs a Ana Rosa després de saber-se el que li demanen al seu marit

La notícia ha agafat a la presentadora de vacances i els seus 'haters' l'han posat de volta i mitja

Una notícia acaba d'amargar les vacances a Ana Rosa Quintana: la Fiscalia Anticorrupciódemana vuit anys de presó per al seu marit, Juan Muñoz Tamara. A més de la patacada, la presentadora s'ha hagut d'enfrontar a una allau de missatges a les xarxes dels seus 'haters', que han aprofitat per amargar-li els primers dies de descans.

I és que la presentadora Ana Rosa Quintana fa només uns dies que ha començat les seves vacances, després de finalitzar una temporada televisiva a Telecinco  marcada per la crisi sanitària del coronavirus. Les seves vacances no podien començar pitjor.

La Fiscalia demana vuit anys de presó per a Juan Muñoz Tamara, el marit d'Ana Rosa, per un suposat encàrrec de l'empresari i el seu germà Fernando al comissari Villarejo, per espiar un exsoci i al seu advocat. Es tracta de la peça Thew-Pintor, una investigació que va començar fa dos anys i que també va enxampar Ana Rosa de vacances.

Durant aquesta temporada tan intensa, amb el coronavirus pel mig, la presentadora ha apujat el seu to habitual de crítica contra el Govern de Pedro Sánchez. Això l'ha convertit en objectiu d'un sector molt sorollós de les xarxes socials, que ha aprofitat la més mínima per llançar els atacs més brutals contra ella.

La informació sobre el que li demanen al seu marit ha estat l'espurna que ha encès la metxa. En poques hores, Ana Rosa s'ha convertit en Trending Topic a força de missatges en contra que li han dedicat especialment els seus 'haters'. Molts li demanen que doni la notícia en el seu programa, i altres es dediquen a preguntar-los per les seves vacances en to irònic.

«Demà a les 9 Ana Rosa ens explicarà la veritat sobre l'actualitat política i ens delectarà amb les seves lliçons d'honestedat. Del seu marit no se sap res », ha dit un usuari. «Esperant demà l'especial de cinc hores sobre això», diu un altre en to irònic. Alguns van fins i tot més enllà i l'anomenen «la reina de les clavegueres» al costat d'adjectius res edificants.

L'any 2018, quan va arrencar el cas, la presentadora va enviar un comunicat a Joaquín Prat perquè el llegís en directe. La presentadora demanava deixar treballar a la justícia. Dies després, quan va tornar de vacances i es va reincorporar al seu programa, Ana Rosa  va parlar per a l'audiència i va recordar que ella sempre dona la cara.

Espiar a un exsoci

Segons Anticorrupció, els germans Muñoz van contractar a Villarejo  perquè els proporcionés informació sensible i d'accés restringit sobre un antic soci a qui volien pressionar perquè assumís la responsabilitat d'un delicte contra la hisenda pública.

Amb aquesta intenció van seguir a les víctimes, les van gravar amb càmeres ocultes i van recollir informació de bases de dades policials de caràcter restringit. Segons la investigació dels germans, van pagar 20.000 euros a l'organització del comissari Villarejo, encara que aquest els va advertir que una feina d'aquesta classe surt per 150.000 o 200.000 euros.

La Fiscalia els atribueix delictes de revelació de secrets i extorsió, i demana gairebé 14 anys per Villarejo, per a qui ja ha sol·licitat uns altres 95 anys i 10 mesos de presó en dues línies més d'investigació d'aquesta macrocausa. Per la seva banda, demanen una pena de vuit anys de presó per als Muñoz Tamara.