Algú molt proper a la reina Sofia reconeix el que era un secret a veus

Un nou descobriment de la família reial surt a la llum

Els reis emèrits, Sofia i Joan Carles I
Surt a la llum un nou secret de la Casa Reial | Cedida

La monarquia espanyola s'ha vist exposada a l'atenta mirada de tothom després de les informacions sobre els afers de Joan Carles I. Han estat molts els que han volugut posar cullerada, i Javier Ayuso, cap de Comunicació de la Casa Reial des de 2012 i fins al 2014 quan Felip VI va ser proclamat com a nou rei, no s'ha volgut quedar enrere i ha destapat la veritat sobre el matrimoni del rei Joan Carles i Sofia.

Ayuso ha publicat l'últim de la seva sèrie de 'podcasts' dedicats a Joan Carles, 'XRey', als quals ha titulat 'El Pecat'. «És una família espanyola desestructurada més, i ells van decidir, jo crec que per responsabilitat, que no podien divorciar-se i que havien de seguir convivint. El temps que hi vaig estar portaven vides separades, era una família desestructurada en què el marit i la dona no es veien», se li sent dir.

L'accident de Botswana des de dins

A més, l'extreballador de la Zarzuela també parla de l'accident de Botswana i de com es va viure tot el que va passar des de la Casa Reial. «Se'n va anar a caçar elefants la setmana en què Espanya estava a punt de ser intervinguda per la Unió Europea i hi havia la major crisi econòmica en la història i una aturada del 25%».

La setmana prèvia als esdeveniments, l'emèrit havia anat a un esdeveniment de La Caixa en el qual va declarar que els joves que no tenien feina no el deixaven dormir. Respecte a això, Javier Ayuso manifesta que «no pots dir això i la setmana següent que se sàpiga que has estat de vacances, i a sobre matant un elefant amb una dona».

Ayuso explica que després de tot el que havia passat a l'Àfrica, Joan Carles va assumir que havia de dir alguna cosa i que van fer diversos esborranys. «Ho sento molt, m'he equivocat i no tornarà a passar», van ser les paraules de l'exmonarca després de l'incident. L'excap de Comunicació comenta que «Ho va brodar perquè a més va fer una caiguda d'ulls. Jo crec que va ser un encert, i sobretot era l'únic que es podia fer. Ens van criticar molt».

Sobre l'accident de l'emèrit relata que «Va ser un accident terrible i estar en un lloc en què no saps exactament on està la cabina o l'alçada del llit et desorienta. És un accident humà i és terrible. Crec que va ser molt desafortunat que el rei caigués i es trenqués el maluc».


Comentaris

envia el comentari