La famosa espanyola que marxa d'Espanya per amor

Ha decidit començar una nova etapa de la seva vida

Vicky Martín Berrocal
Vicky Martín Berrocal fa un pas més en la seva relació i es muda a Lisboa | Instagram

Vicky Martín Berrocal, la dissenyadora de moda i una de les cares més reconegudes de la televisió espanyola, és notícia perquè deixa Espanya i començarà una nova vida a Lisboa. La sevillana ha decidit fer aquest pas no per una qüestió laboral, sinó per amor

Un pas més en la seva relació

Des que Vicky Martín Berrocal i Joao Viegas Soares van començar a ser parella l'any 2018, tots dos han hagut de viatjar molt per poder estar junts. Ell resideix a la capital portuguesa i ella, fins ara, ho feia a cavall entre Madrid i Sevilla per poder adaptar-se a les necessitats de la seva agenda. No obstant això, l'actriu ha volgut fer un pas més per consolidar la seva relació.

La participant de 'Masterchef Celebrity' i rostre de 'Typical Spanish' ha decidit anar-se'n a viure a Lisboa i començar una nova etapa de la seva vida al costat de la seva parella. Joao Viegas va ser vicepresident de l'Sporting de Lisboa, i actualment té una consultoria. A més a més, dirigeix una revista de productes d'alta gamma. 

L'encarregada de donar a conèixer aquesta notícia ha estat la mateixa Vicky, que al seu perfil d'Instagram ha publicat una imatge on se la pot veure envoltada de totes les caixes de la mudança: «Me'n ric jo d'una mudança tenint-los a ells! Gràcies SIT Spain. Heu canviat la idea que tenia de fer-ne una! Ja per sempre...#nouscomençaments». 

La dissenyadora es troba molt il·lusionada i feliç amb l'inici d'aquesta nova etapa. El que passa és que deixarà de compartir residència amb la seva filla, la influencer Alba Díaz. D'aquesta no se sap si decidirà viure sola a Madrid o optarà per tornar al costat del seu pare, Manuel Díaz 'El Cordobés'.

A partir d'ara, Vicky viatjarà de manera continuada al nostre país per complir amb els seus compromisos publicitaris i televisius, així com per seguir amb la gestió de la seva marca 'Victoria'. Cal recordar que la firma té botigues ubicades a Madrid, Sevilla i València


Comentaris

envia el comentari