Gest imperdonable d'Ana Soria amb Enrique Ponce quan més la necessitava

El torero ha tornat a l'arena una setmana després de patir una envestida

Enrique Ponce i Ana Soria posant amorosament
Ana Soria es trobava a la plaça en el moment que Enrique va tenir un ensurt amb un toro | Instagram

El passat dijous 6 d'agost, Enrique Ponce va patir una envestida per part d'un toro que li va provocar un esquinç al canell. Aquest incident va espantar molt a la seva parella, Ana Soria, que en aquell moment es trobava a la plaça. La influencer gairebé no era capaç de mirar al lloc on hi havia Enrique, i una amiga que l'acompanyava la va haver de consolar. Ana Soria no es va mostrar tranquil·la fins que va saber que Ponce estava bé. 

Després d'aquest incident al Puerto de Santa María (Càdis), el torero ha tornat ara a l'arena de la plaça de toros de Fuengirola (Màlaga), on tenia una cita pendent amb tots els aficionats a la tauromàquia. 

Enrique torna a torejar

La seva tornada ha tingut lloc a la II Extraordinària Correguda Nocturna de l'Estiu, on ha corregut amb toros de la ramaderia de Manuel Blázquez. Els més aficionats no s'han perdut aquesta cita, excepte la parella del torero, Ana Soria, que ha preferit no estar present a la plaça. No obstant això, la seva absència no ha impedit que Enrique complís el ritual d'escriure una 'A' abans de començar. 

És una de les poques vegades que Ana no ha assistit a les corregudes de Ponce, cosa que portava fent constantment des que va finalitzar l'estat d'alarma. Des de llavors, l'hem pogut veure a la plaça de la Merced de Huelva, a Plasència i aquesta última vegada al Puerto de Santa María. 

Tot i que Ana no ha anat a donar suport a Ponce, la parella es troba en un dels seus millors moments i així ho demostren a les seves respectives xarxes socials, o no deixen de compartir fotos junts i de dedicar-se boniques paraules. A més, tot i que es va desmentir que hi hauria una possible boda de cara a l'estiu vinent, el que és cert és que s'estarien plantejant anar a viure junts aviat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El corazón más noble que he conocido nunca. Te quiero (más que ayer, y menos que mañana)

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el


Comentaris

envia el comentari