El fill de Kiko Matamoros dispara la preocupació sobre la salut del seu pare

Diego ha estat interpel·lat per uns periodistes davant l'hospital on està ingressat el col·laborador

Kiko Matamoros
Diego Matamoros està molt preocupat per la salut del seu pare, Kiko | Telecinco

Després de dues setmanes ingressat a l'hospital, la situació de Kiko Matamoros comença a preocupar moltíssim, no només la seva família, sinó també els companys de feina, amics i espectadors. Un dels que segueixen amb més atenció l'evolució del col·laborador és el seu fill, Diego Matamoros. Ha estat precisament ell qui ha advertit que l'estat de salut del seu pare està empitjorant a conseqüència de la pancreatitis provocada per una operació de vesícula. 

Kiko Matamoros assegura que la situació del seu pare no millora

El jove està vivint una preciosa història d'amor al costat de la seva parella, Carla Barber, però la situació del seu progenitor el té més preocupat que mai. Kiko segueix ingressat, i no hi ha cap indici que pugui sortir i fer vida normal a curt termini. De fet, recentment el col·laborador va ser traslladat a l'Hospital Quirón del municipi de Pozuelo de Alarcón, on està rebent la millor atenció, però la seva situació no millora. 

En aquest sentit, i després de ser abordat en ple carrer, Diego no ha dubtat a mostrar-se sincer: «Avui una mica malament». Unes paraules que ha acompanyat amb una cara seriosa, just davant del centre hospitalari on Matamoros està en tot moment amb la seva xicota, Marta López Álamo. La relació dels dos sembla haver-se estabilitzat del tot, després d'alguns dies de tensió. 

Una tornada 'calenta' a 'Sálvame', un cop externat

Queda clar que Kiko Matamoros, una de les cares més reconegudes de 'Sálvame', haurà de continuar ingressat durant uns quants dies, potser fins i tot setmanes, més. El que sí que podem deduir és que, el dia de la seva tornada a l'espai de les tardes de Telecinco, no serà rebut de la manera més càlida, especialment després dels darrers atacs que ha llançat contra els seus companys

Uns atacs que han indignat fins i tot la presentadora, Carlota Corredera, que li ha demanat directament que no torni a mencionar-la. A tot això, cal sumar la representació que el programa va fer al mateix plató de la situació que Matamoros estava vivint a l'hospital, amb un actor calb. La seva alta, doncs, no serà ni de ben lluny el moment de més tranquil·litat per a Kiko. 


Comentaris

envia el comentari