Kiko Matamoros llança una advertència: «No ho consentiré»

El col·laborador no està disposat que la seva filla Anita carregui contra Marta López

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros no dubta en defensar la seva parella, Marta López | Telecinco

Kiko Matamoros està travessant una etapa molt complicada a causa dels seus problemes de salut. A més, la relació amb la seva filla Anita cada vegada és més tensa, i és que aquesta ni tan sols ha anat a l'hospital a visitar al seu pare. A tot això cal sumar les disputes entre Anita i Marta López, la parella del col·laborador. Matamoros ha assegurat a la revista 'Lecturas' que Makoke té un paper molt important en aquest nou conflicte familiar. 

«És al·lucinant»

Una de les coses sobre les quals s'està parlant molt últimament als platós de televisió és la gran similitud entre els perfils de Marta López i Anita Matamoros a les xarxes socials. Alguns consideren que és simplement casualitat, altres acusen Marta de copiar tot el que fa Anita. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Último día en Tulum no me quiero ir de este paraíso @lavalisehotels

Una publicación compartida de ANITA (@_anitamatamoros) el

Kiko Matamoros creu que aquesta situació «és al·lucinant». El col·laborador assegura que ha intentat per activa i per passiva «fer veure a la meva filla que està equivocada i no li consentiré aquestes bajanades». A més, Matamoros té clar que Makoke està entorpint encara més aquesta situació: «Que la seva mare li permeti i aplaudeixi això és la pitjor educació que se li pot donar a un fill».

«Per ella, tot el que fan els seus fills està bé. No vull criar tirans, em sembla una falta de respecte anar per la vida posant contradiccions als teus pares. Si no t'agrada la parella del teu pare, em sembla molt bé, però no em diràs on he o on no he d'anar», afegia el col·laborador. 

«No sé ni quan ni per què va començar aquest conflicte»

Kiko confessa que «no sé ni quan ni per què va començar aquest conflicte», ja que fa temps la seva parella i la seva filla es portaven bé. «Quan vaig estar a l'hospital l'any passat, la Marta i la meva filla van coincidir i la relació va ser estupenda, van sopar juntes. Et juro per la meva vida que no hi ha hagut cap mal gest de la Marta cap a la meva filla! Res que es pugui entendre com un menyspreu», sentencia Matamoros. 

A Kiko el va sorprendre molt rebre un missatge d'Anita dient «que deixéssim d'anar a la perruqueria Lorena Morlote, com si ella o l'altra (Makoke) se sentissin assetjades». Kiko va tenir clar que no consentiria això, i va manifestar que «vaig parlar amb la meva filla per WhatsApp i li vaig dir que no permetria una cosa així. Com es pot defensar que jo hagi de plegar-me a aquesta petició delirant d'una nena possiblement manipulada per la seva mare?». 


Comentaris

envia el comentari