Paz Padilla, a punt del col·lapse: «El seu dolor és insuportable»

La presentadora està vivint un dels pitjors anys de la seva vida

Paz Padilla presentant 'Sálvame'
El 2020 està sent un any molt complicat per a Paz Padilla | Telecinco

Paz Padilla està vivint un dels seus anys més complicats aquest 2020. En tan sols uns mesos ha perdut a tres de les persones més importants de la seva vida.

Al febrer va morir la seva mare, amb la qual tenia una relació tan bona que fins i tot algunes vegades li trucava en directe mentre ella estava treballant a 'Sálvame'. De fet, la presentadora es va emocionar moltíssim amb l'última trucada que va rebre de la seva progenitora.

Tan sols uns mesos més tard, el 18 de juliol, Antonio Juan Vidal, amb qui s'havia casat per sorpresa el 2016, moria després d'haver lluitat contra un càncer. Una mort que va sorprendre a més d'una persona, perquè havien mantingut en secret la malaltia de la parella de Paz.

La presentadora i Antonio Juan Vidal es van conèixer quan eren adolescents, però després els seus camins es van separar. No obstant això, anys després el destí va voler tornar-los a unir i ja no es van tornar a separar fins a la mort, com van declarar en les seves noces. Per si fos poc, tan sols 23 dies després de la defunció de la seva parella, el 10 d'agost, Paz Padilla rebia una altra dura notícia: Ana Isabel Agarrado, la seva sogra, també perdia la vida després de lluitar contra un càncer.

Temps de desconnexió i recuperació

En tot just sis mesos, la presentadora ha perdut a tres de les persones més importants de la seva vida. Pel que ara, i tal com va assenyalar en una publicació en el seu compte d'Instagram, la també actriu es troba en un moment de recuperació.

Per a fer això ha volgut desaparèixer de l'opinió pública i anar-se’n al seu lloc preferit: Cadis. Allí es troba passant el dol en companyia de la seva filla Anna Ferrer, el seu major suport, i la parella d'aquesta.

«He viscut una història d'amor curta però molt intensa, sé que el seu amor viurà en mi per sempre. Ara estic de retir, travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres en el camí. Ell m'ajudarà a trobar el meu destí. Soc un animal ferit, però avançant», van ser les paraules que va escriure Paz a les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari