La resposta de Carbonero a Casillas, que diu que «no passa prou temps amb la família»

L'exfutbolista es va obrir en canal públicament i això és el que ha respost la seva parella a través d'Instagram

Iker Casillas i Sara Carbonero
Sara Carbonero dedica aquestes paraules a Iker Casillas després de la seva entrevista més íntima | GTRES

Iker Casillas ha fet recentment una entrevista amb la revista 'Semana' que no ha deixat indiferent a ningú. Feia anys que l'exfutbolista no dedicava una entrevista tan íntima als mitjans de comunicació, però feia encara més temps que no parlava de la seva vida sentimental i de la seva família. 

Una de les declaracions que més ha sorprès als seus seguidors i als de la seva parella ha estat que no ha passat tot el temps que li hagués agradat al costat de Sara Carbonero, sobretot durant la malaltia que ella ha patit aquest últim any. De fet, Casillas ha confirmat que un dels motius pels quals ha deixat el futbol ha estat precisament per poder gaudir molt més de la seva família. 

Sara Carbonero i Iker Casillas, més units que mai

Poques hores després que es fes pública l'entrevista, la parella de Casillas, la periodista Sara Carbonero, ha compartit una història al seu perfil d'Instagram on es podria llegir la següent frase: «Quan tu brilles, inspires als altres a brillar». Tot i que no ha etiquetat a l'exfutbolista, la interpretació que es fa és que és una al·lusió al seu marit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MantrasDeLuz Sigue nuestra cuenta de youtube: https://goo.gl/nsbz2G

Una publicación compartida de M A N T R A S D E L U Z (@mantrasdeluz) el

Els seguidors d'Iker estan orgullosos que, per fi, deixés de banda el seu perfil professional i mostrés la seva part més sentimental, de la mateixa manera que havia fet en ocasions anteriors durant la seva etapa com a porter del Reial Madrid. Així mateix, estan feliços que comparteixi la seva vida amb Sara Carbonero, ja que sempre demostra estar al seu costat i ser el seu principal suport

Noves metes professionals

Segons 'El Mundo Deportivo', Iker Casillas té previst fitxar novament pel Reial Madrid. Aquesta vegada, però, com a assessor de Florentino Pérez. La família tornarà als seus inicis, a la seva zona de confort i a una estabilitat que a dia d'avui necessiten com mai acompanyats dels seus fills, Martín i Lucas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felizedad . #notehacesmayortehacesmejor #treintaytodos #felizcumpleaños #felizvida #Porto #slowlife

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el


Comentaris

envia el comentari