El detall a la carta del rei Joan Carles del qual ningú se n'ha assabentat

Ho ha destacat ara un mitjà de comunicació europeu

El rei emèrit Joan Carles I en primer pla, mirant a càmara
Ho ha destacat ara un mitjà de comunicació europeu | europa press

Fa uns dies, el rei Joan Carles I es convertia en protagonista de l'actualitat en el nostre país i, fins i tot, del món. El motiu? Que anunciava de manera pública que havia decidit abandonar Espanya. 

I és que, degut als seus escàndols financers i amorosos, havia optat per prendre aquesta mesura per tal de no perjudicar el seu fill, Felip VI. Així, ho exposava dient: «Desitjo manifestar-te la meva absoluta disponibilitat per contribuir a facilitar l'exercici de les teves funcions, des de la tranquil·litat i l'assossec que requereix la teva alta responsabilitat». 

Aquesta informació la va donar a conèixer a través d'una carta pública que avui s'ha convertit en notícia, i tot perquè hi ha un detall singular en aquesta. Sí, hi ha un detall que havia passat desapercebut i que resulta sorprenent. 

Es destapa el curiós detall

Tots els mitjans havien publicat aquesta mateixa missiva del rei emèrit. Tot i això, ara ha sortit la famosa publicació francesa 'Point de Vue', la qual està especialitzada en monarquies, i ha destapat alguna cosa. 

En concret, la periodista Nathalie Lourau, és la qual ha donat a conèixer un aspecte que havia passat desapercebut: a la carta no hi ha cap menció a la reina Sofía. Una dona la qual per la mencionada revista mereix haver estat alabada per haver estat el seu suport incondicional des de fa dècades. I no només això, sinó que també ha hagut d'aguantar les seves constants aventures amoroses. 

Així, aquest mitjà, davant d'aquest detall, ha manifestat: «No hi ha paraules per a qui, fidel al seu costat, l'ha conegut des de sempre, des del seu matrimoni l'any 1962. Sofía, reina emèrita si n'hi ha, romandrà en aquesta terra on va donar a llum al futur de la monarquia espanyola!».

Una monarca que ha preferit mantenir-se allunyada dels últims fets vergonyosos del seu marit. Tant és així que es troba a Mallorca gaudint de les seves vacances. Tot mentre ell es troba a Abu Dabi en companyia d'una 'amiga especial'.

No obstant això, s'ha d'exposar que el mitjà anomenat no només ha destapat aquest aspecte del qual ningú se n'ha assabentat. També ha procedit a ser molt dur amb Joan Carles I pels seus escàndols. Tant és així que no ha dubtat en manifestar: «És un dels monarques més valents del segle XX que, al final de la seva vida, no ha deixat d'avergonyir a la seva família».


Comentaris

envia el comentari