Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban en una imagen antigua

Crítiques i burles a Belén Esteban pel seu 'look' per sortir al carrer en la desescalada

La 'princesa de poble' feia 2 mesos que pràcticament no sortia de casa

Belén Esteban en una imatge antiga
Crítiques i burles a Belén Esteban pel seu 'look' per sortir al carrer en la desescalada | Arxiu / CatalunyaDiari

Ja fa dos mesos que Belén Esteban s'ha confinat a casa, com la majoria de població espanyola, a causa del coronavirus. Acompanyada per la seva filla Andrea Janeiro, però sense poder veure el seu marit, Miguel Marcos, que treballa com a conductor sanitari i, per tant, té més risc de contraure la malaltia. 

Així, durant aquests dos mesos, 'la princesa del poble' ha estat confinada a casa seva, treballant en la seva secció de cuina de 'Sálvame', però gairebé sense sortir per la seva malaltia, ja que com és diabètica entra dins els grups de risc davant la Covid-19. 

Des de fa uns dies, el govern espanyol ha permès relaxar les mesures d'aïllament, i com la majoria d'espanyols, Belén també ha decidit sortir per fi de casa seva per anar a caminar. En un d'aquests passeigs, els reporters l'han enxampat i han difós la seva imatge, allunyada del seu estil habitual a la televisió.

Belén Esteban amb mascareta i guants passejant a prop de casa seva
El 'look' de Belén Esteban ha estat durament criticat | Instagram 'QMD'

Belén Esteban apareix a les fotos amb guants i mascareta, fet que demostra que es pren molt seriosament les mesures de seguretat contra el coronavirus. Però el que ha provocat les crítiques ha sigut el seu 'look': una samarreta rosa, unes malles roses amb animal print, i una bossa de pell de serp en diferents colors, tot acompanyat d'unes sabatilles negres.

Discret, el que se'n diu discreta, no anava la de Paracuellos, i molts dels seus detractors han aprofitat l'ocasió per burlar-se d'ella per la seva falta d'estil i per no anar conjuntada.