IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una 'cagada' de Carmen Borrego indigna les xarxes socials

La publicació que ha fet a Instagram sobre la seva última escapada ha portat cua

Carmen Borrego, la filla de Maria Teresa Campos
Els internautes creuen que ha pujat aquesta foto al restaurant per poder menjar-hi gratis | Telecinco
 

Carmen Borrego, com molts altres famosos, és molt activa a les xarxes socials, les quals utilitza no només per donar a conèixer els seus pensaments sinó també per compartir el seu dia a dia amb els seus seguidors. Això implica comentaris positius per part dels fans però també negatius, com ha passat en la seva última publicació a Instagram

La filla menor de Maria Teresa Campos ha publicat al seu perfil una fotografia en la qual apareix amb el xe f del restaurant'El Ovillo', situat a Madrid. Una imatge que ha acompanyat del missatge: «Restaurant El ovillo, hem dinat genial. Gràcies Javier per la teva atenció i perquè tot estava bo».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Restaurante el ovillo, hemos comido genial. Gracias Javier por tu atención y por lo bueno que estaba todo

Una publicación compartida de Carmen Borrego campos (@carmenborregocampos) el

Borrego ha rebut una allau de crítiques per aquest comentari. Els internautes s'han enfadat perquè consideren que ha parlat d'aquest local al seu compte simplement per poder ser invitada, és a dir, per no haver de pagar.

A la publicació es poden veure crítiques com «Clar, a canvi del menjar li feu propaganda» o «Una altra que diu on menja perquè li surti gratis». Es tracta d'una tècnica molt habitual entre aquells qui tenen molts seguidors a les xarxes, aprofiten la seva gran influència a les xarxes com a moneda de canvi.

Alguns han criticat el seu look

A banda d'aquests comentaris, molts usuaris han aprofitat per atacar directament el look de Borrego. Exemples d'aquests són missatges com «Algun cop s'adonarà aquesta dona que no té el cos per vestir així?» o «Vas feta un quadre, filla». El que semblava una simple fotografia d'una bona experiència al restaurant 'El Ovillo', ha acabat en una nova polèmica a les xarxes per a Carmen Borrego. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari