Crítiques a Anita Matamoros per la seva última foto: «Mai has estat així!»

Aquest detall no ha passat desapercebut pels seus seguidors

Ana Matamoros a l'InStyle Beauty Night a Madrid (28-06-19)
Els seguidors d'Ana Matamoros han notat un canvi a les seves últimes fotos | GTRES

Anita Matamoros està vivint una vida plena de luxes i viatjant allà on vol. A més, s'encarrega de compartir tots els llocs que visita amb els seus seguidors d'Instagram. La seva última parada ha estat Tulum, Mèxic, on la filla de Kiko Matamoros i Makoke ha passat uns relaxants dies en un hotel de luxe i rodejada de platges paradisíaques.

Els comentaris de les seves fotografies són molt variants, molts d'ells envejant l'estil de vida d'Anita o recriminant-li que, si no fos per la seva família, no podria moure's de casa: «Quina poca vergonya presumint d'aquesta manera», «No hi ha res com estar viatjant per mig món tot el dia gràcies a la mare», «De què treballa aquesta noia? Jo vull una feina com la seva, només viatjant i posant». 

Anita, més morena que de costum 

Però aquestes no són les úniques crítiques que ha afrontat. Les seves últimes fotografies mostren una Anita amb un to de pell més obscur i, tot i que es troba prenent el sol a les platges d'arreu del món, els seus seguidors no han dubtat a preguntar-li si aquest color era natural o hi havia trampa pel mig: «Amb què t'has editat la foto? Perquè en la teva vida has estat així de morena», «Quin filtre has utilitzat?», «Que morena estàs de sobte».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ANITA MATAMOROS (@_anitamatamoros) on

El cert és que no se sap si les seves imatges han estat editades o ha utilitzat algun filtre, però no és d'estranyar que Anita conservi aquest to de pell si segueix viatjant per aquesta mena de paradisos i la seva única feina és compartir-ho amb els seus seguidors. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari