Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Suso Álvarez amb corbata i jaqueta negra en una imatge d'arxiu

El comentari de Suso en directe sobre Casademunt que ha indignat: «Menyspreable»

Les xarxes s'han incendiat pels comentaris del col·laborador de 'Viva la Vida'

Suso Álvarez amb corbata i jaqueta negra en una imatge d'arxiu
Suso Álvarez ha incendiat les xarxes per un desafortunat comentari sobre la mort d'Àlex Casademunt | GTRES

Verónica Romero, concursant de la primera edició d’ 'OT', va estar aquest diumenge 7 de març al plató de 'Viva la vida' per a rendir un sentit homenatge al qual va ser el seu company de talent musical, Àlex Casademunt, qui va perdre la vida en un accident de trànsit fa 6 dies.

Encara que l'entrevista ha anat sempre pels llits amables i plens d'emotivitat per part d'Emma García i la resta de col·laboradors de programa, hi ha hagut un que s'ha sortit d'aquesta línia comprensiva i de dolor. Un comentari de Suso Álvarez ha assegut francament malament als seguidors del programa de Telecinco per la poca delicadesa del tertulià a l'hora de qüestionar tal pregunta.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

«La informació que tinc és que us havíeu dividit»

Tota l'entrevista transcorria amb normalitat fins que han parlat del grup de WhatsApp per on xerren de manera habitual els exconcursants de la primera edició de 'Operación Triunfo’. La veritat és que diverses vegades s'ha arribat a comentar alguna de les polèmiques sorgides entorn d'aquest xat, on Juan Camus era el gran protagonista de les mateixes segons els rumors.

En aquest moment, Suso Álvarez ha comentat alguna cosa que no ha agradat ni a Emma ni als espectadors: «S'havia anat molta gent d'aquest grup, no? M'alegro molt que tots hagin anat a acomiadar a Àlex, però la informació que tinc és que us havíeu dividit», ha deixat caure en ple directe.

La categòrica resposta de Verónica Romero

Amb tot, el col·laborador ha preguntat a la extriunfita quina és l'actual relació que tenen els membres d’ 'OT'. Suso ha apuntat que «molts s'havien sortit d'aquest grup, que ja no hi havia tanta relació i que hi havia hagut mals rotllos», al que Verónica Romero ha respost així: «Sí, però no vull parlar d'això, de veritat que tots hem estat companys», ha dit la jove volent-li llevar ferro a l'assumpte que treia a la palestra el col·laborador.

Segons després, Emma García ha enlletgit el comentari de Suso: «No és moment de parlar d'això. Parlem de fa 20 anys, en els quals cadascun fa la seva vida i tornes, entres i surts. El bonic, malgrat aquesta tràgica mort, és que han estat units». La resposta de Suso no ha estat una altra que donar per bo el punt de vista de la presentadora donostiarra.

Suso rep durs atacs a les xarxes socials

Les crítiques no s'han fet esperar després de la sortida de to de Suso, que ha rebut missatges de tota mena a Twitter. «Suso definitivament s'ha coronat», ha escrit un usuari. «Això de Suso no procedia», ha dit un altre usuari, excusant als components d’ 'OT' que «com en totes les famílies, hauran tingut les seves anades i vingudes». Els missatges han corregut com la pólvora durant tota la tarda d'ahir i fins i tot  alguns han qualificat al col·laborador com «una mala persona».

«Perquè com en totes les famílies (perquè és el que eren al final), hauran tingut les seves anades i vingudes. Però al final s'ha demostrat que l'afecte és aquí malgrat el temps i els desacords que hagin pogut tenir. Això de Suso no procedia. Suso a Verónica ('OT') sobre la defunció d'Alex: crec que ja no us emportàveu tan bé en el grup i estàveu bastant distanciats. D'això que no saps si és ximple o mala persona. Molt desafortunat Suso. Què importarà que hi hagi distanciament entre el grup, la notícia és el tràgic final d'Àlex», han escrit diversos usuaris a les xarxes socials.