Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Schmitt asseguda en un cafè, amb la imatge de Dani Olmo en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.

El curiós treball de Laura Schmitt, la parella de Dani Olmo a qui gairebé ningú coneix

El futbolista Dani Olmo manté una relació amb la jove alemanya Laura Schmitt des de l'estiu passat

El futbolista català Dani Olmo és de màxima actualitat pel brillant paper que està fent amb la selecció espanyola a l'Eurocopa. No obstant això, mentre tots els focus estan posats en el seu exercici al camp, la seva vida privada roman sobre manera a l'ombra.

Dani Olmo amb uniforme vermell i groc de la selecció espanyola aplaudint al camp durant un partit.
Dani Olmo és un dels millors futbolistes de l'Eurocopa | Europa Press

Dani Olmo és conegut per la seva discreció i poques vegades comparteix detalls de la vida personal. Això ha generat una gran curiositat al voltant de la seva figura i, en particular, la de la seva noia, l'alemanya Laura Schmitt. Jove de la qual sí que sabem que té una peculiar feina: és influencer.

Així és la xicota de Dani Olmo, Laura Schmitt

Laura Schmitt, més coneguda al seu país natal com Laura Abla, és una destacada influencer amb una presència considerable en xarxes socials. Amb més de 165.000 seguidors a Instagram, ella ha sabut guanyar-se un lloc al món digital gràcies al seu contingut i el seu estil de vida.

És especialment famosa perquè comparteix contingut variat que va des de moda i bellesa fins a viatges i moments personals. El seu estil autèntic i proper li ha permès connectar amb una audiència diversa, consolidant-se com una influencer influent al seu país.

Dani Olmo i Laura Schmitt es pren una selfie davant d'un mirall, tots dos somriuen i vesteixen roba casual; Dani porta una dessuadora negra amb un disseny de Los Simpson i Laura una jaqueta de cuir negra. Post de Laura Schmitt a Instagram el 7 de maig de 2024
Laura Schmitt ha aconseguit forjar-se una sòlida carrera com a influencer | Instagram, @lauraabla

Abans de la seva relació amb Dani Olmo, Laura va estar casada, però el seu matrimoni va acabar en divorci a finals del 2022. Després de la separació, la noia va treure a la llum la naturalesa tòxica del seu matrimoni. Això va generar molt enrenou entre els seus fans i també va enfortir la seva imatge com una figura pública oberta i sincera sobre les seves experiències personals.

La història d'amor de Dani Olmo i Laura

La relació entre Dani Olmo i Laura Schmitt va començar a Alemanya, on el futbolista juga actualment al Leipzig de la Bundesliga. La parella va iniciar la seva relació el juny del 2023 i va ser ella qui va confirmar el romanç a través de les seves xarxes socials. Ho va fer, segons va revelar, per evitar especulacions i persecucions per part de la premsa.

Des d'aleshores, ha compartit diverses imatges amb el seu noi, demostrant l'amor que es professen i que n'han consolidat el festeig. És més, també deixa de manifest així el seu suport incondicional al català a cada partit, fins i tot portant la samarreta de la Roja en algunes ocasions. Per això, en aquesta Eurocopa ha estat recolzant el seu noi des de les grades, com s'ha vist en els diferents partits.

Això sí, malgrat la seva popularitat, Laura i Dani Olmo prefereixen mantenir la seva relació tan allunyada com sigui possible del focus mediàtic. Les publicacions conjuntes són escasses i cuidades, reflectint un equilibri entre la vida pública i la privadesa que tots dos volen conservar.

Laura Schmitt i Dani Olmo caminen de la mà per una vorera en una ciutat, tots dos vesteixen roba casual i es troben d'esquena a la cambra. Post de Laura Schmitt a Instagram el 16 d'abril de 2024
Dani Olmo i la seva noia segueixen mantenint força allunyada la seva vida personal del focus mediàtic | Instagram, @lauraabla

El que és clar és que la seva és una relació sòlida, que creix dia a dia i que es fan costat incondicionalment i mútuament. A més a més, comparteixen l'èxit. Schmitt a les xarxes socials i ell a l'àmbit esportiu, on en uns dies espera alçar la copa de campió de l'Eurocopa després de passar a la gran final.