María Forqué, filla de Verónica Forqué

La curiosa foto sense roba de María, la filla de Verónica Forqué

Maria tracta de superar la pèrdua de Verónica Forqué refugiant-se a la feina

La pèrdua d'un ésser estimat és un mal tràngol que, es vulgui o no, s'ha de superar. Això ho té clar Maria, la filla de Verónica Forqué, que ha tornat a la feina per avançar. Sap que refer-se de la mort de la seva mare, a qui estava molt unida, no és qüestió d'uns dies.

De fet, María va assegurar a l'enterrament que Verónica Forqué li va ensenyar que «la mort no existeix, només és una fase». És el consol que li queda a la jove, que aposta per seguir amb la rutina.

Ara, María intenta centrar-se en la seva faceta professional. Una setmana després de la mort de la seva mare, va reaparèixer a les xarxes socials amb una de les seves obres artístiques.


 

Les seves dues primeres publicacions a Instagram han estat dos vídeos eròtics. El primer va ser gravat per Forqué, mentre que en el segon, que va compartir aquest dimecres, apareix pràcticament nua.

María Forqué apareix davant del mirall, amb un 'body' eròtic creat amb pistoles negres. Forma part del seu treball d'artista, que comparteix a les xarxes socials, on té més de 184.000 seguidors. 

La filla de Verónica Forqué aposta per l'originalitat, la provocació i allò prohibit. Per això, moltes vegades apareix amb poca roba. Es pot considerar, per tant, una 'influencer' de cap a peus, on la seva versió més eròtica i estrambòtica no passa inadvertida.

Maria va estar diversos dies apartada de les xarxes socials. Durant aquest temps, va aprofitar per acomiadar-se de la seva mare i per posar en ordre moltes idees.

Dimecres també va voler compartir amb els seus seguidors l'homenatge que li havien fet a Verónica Forqué els seus amics i companys. Va publicar imatges dels rams de flors que els van enviar durant els últims dies per transmetre-li els seus condols.

María, la filla de Verónica Forqué
Verónica Forqué amb la seva filla Maria | GTRES

En aquesta publicació, María va agrair les mostres d'afecte rebudes al llarg d'aquesta setmana. Confessa que, per a ella, la seva mare «està ara amb nosaltres, d'una altra manera, cuidant-nos a tots».

L'artista va ser una de les darreres persones que va veure amb vida la seva mare. Tot just una hora abans que morís, havia estat amb ella a casa seva. Les visites de la seva filla eren habituals. De fet, els últims mesos, Forqué, va travessar una depressió, i anteriorment ja havia intentat suïcidar-se.

Maria no desvetlla els motius de la marxa de Verónica Forqué de Masterchef

El que no va aclarir Maria van ser els motius que van portar Verónica Forqué a abandonar 'Masterchef'. En un dels episodis, va assegurar no vivia un bon moment de salut. Tanmateix, una amiga de l'actriu va explicar que Forqué no va abandonar el programa per culpa de la depressió, «ni per tristesa».

Pel que sembla, havia contret Covid-19, per la qual cosa es va veure obligada a deixar el programa. Tenia ganes de sortir de l'espai, ja que les darreres setmanes la tensió i l'estrès se n'havien apoderat.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity' | RTVE

No obstant això, el contagi no va ser comunicat per la direcció del programa, que va preferir mantenir el silenci. En acabat dels enregistraments, a l'estiu, aquesta persona pròxima a Forqué va assegurar que la va trobar més «tristona».

L'entorn de l'actriu, guanyadora de quatre premis Goya, es va mostrar molt molest per tot el que es va dir d'ella per la seva aparició a 'Masterchef'. Van desmentir que entrés en el format per motius econòmics, ja que l'única cosa que buscava era mantenir la ment ocupada.

Una de les poques vegades que es va poder veure a Verónica Forqué alegre va ser quan va rebre la visita de María. Amb ella, van poder preparar un plat i totes dues van gaudir molt de l'experiència a les cuines.