Fotomuntatge d'Iker Jiménez i Antonio Resines

Iker Jiménez atura el seu programa per revelar l'estat de salut d'Antonio Resines

El presentador de 'Mediaset' ha donat informació d'última hora sobre la situació actual d'Antonio Resines

Actualment, Antonio Resines és un dels actors que més preocupa la població espanyola. El seu ingrés a l'UCI per donar positiu en coronavirus manté en suspens a familiars, amics i amants de la interpretació. De moment, només queda esperar i encreuar els dits perquè l'intèrpret torni com més aviat millor a la seva rutina.

Per la seva banda, una altra cara coneguda de la televisió ha volgut donar informació urgent sobre l'estat de salut de l'actor de Torrelavega. Concretament, ha sigut Iker Jiménez, el periodista i presentador del programa de Cuatro, 'Horizonte'.

Malgrat el quadre de grip que va patir hores abans de l'espai televisiu, el locutor no es va voler perdre la gran cita, on va informar sobre la situació actual d'Antonio Resines. I per cridar l'atenció del seu públic a les xarxes socials, va escriure l'anterior missatge.

Un missatge des de l'admiració

Després d'assabentar-se de la trista notícia de l'hospitalització de l'actor, Iker Jiménez, que l'admira des del punt de vista artístic i professional, ha intentat contactar-hi. I, per tranquil·litzar els seus espectadors, el presentador d''Horizonte' ha revelat que l'actor li ha respost a través de les noves tecnologies.

Jiménez ha assegurat que Antonio Resines «m'ha respost molt amable», i per continuar pensant en positiu, «ja quan veus que respon i que està bé doncs t'entra un alleujament, segur que Antonio surt d'això, és un càntabre duríssim».

Primer pla del presentador Iker Jiménez
Iker Jiménez és un gran admirador d'Antonio Resines | EUROPA PRESS

Per tal de concloure el seu missatge, ha assegurat que «no tindrà cap problema. T'enviem tot l'ànim Antonio».

La vacuna no et torna invencible

Tot i haver rebut les dues primeres dosis de la vacuna contra el coronavirus, Antonio Resines està ingressat a l'UCI de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid. L'actor va patir insuficiència respiratòria aguda deguda a una pneumònia bilateral amb pronòstic greu.

Tot i això, segons un comunicat mèdic, l'actor de 67 anys roman estable i conscient, «sense necessitar ventilació mecànica invasiva i rebent tractaments i oxigenoteràpia a alt flux»

Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós
Antonio Resines ha estat ingressat a l'UCI tot i estar vacunat contra el coronavirus | Arxiu

La família de l'afectat ha assegurat que «havia rebut només les dues primeres dosis de la vacuna. Es trobava a uns dies de la cita per a la tercera quan va donar positiu en coronavirus», fet que li va impedir l'administració de la injecció.

Malgrat la seva hospitalització, els seus éssers estimats no consideren la vacuna com la principal culpable de la insuficiència respiratòria, ja que han afirmat que «Antonio Resines ha estat i segueix sent un ferri defensor de la vacunació per a tothom».

Una petita pausa en la seva carrera professional

A causa del seu ingrés a l'UCI, el de Torrelavega ha hagut de deixar de banda momentàniament els projectes que té pendents. D'entre ells, Antonio Resines és un dels actors de la tercera pel·lícula de 'Padre no hay más que uno', de Santiago Segura.

Pla general d'Antonio Resines durant un programa a La 1
Antonio Resines, un dels actors més cèlebre i estimats del panorama espanyol | Europa Press 

Resines havia participat en aquesta entrega fent el paper d'avi, que va començar a rodar-se a Madrid gairebé fa una setmana. D'altra banda, també es trobava gravant la sèrie 'Sentimos las molestias', en què exerceix de director al costat de Miguel Rellán.

A hores d'ara, el món de la interpretació passa per un moment crític, sobretot després de la mort de Verónica Forqué. Per això, ara Espanya s'ha quedat en xoc després de l'ingrés d'Antonio Resines a l'UCI. Tot i que esperem que només sigui un ensurt i aviat pugui tornar a delectar-nos amb els seus nous projectes.