Dabiz Muñoz amb un gran somriure

Dabiz Muñoz revela si tindrà un bebè amb Cristina Pedroche

El secret que no sabies de la relació entre Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche

Aquest any Cristina Pedroche ens tornarà a delectar amb el seu vestit per a les campanades del 2023. La periodista de moda com cada any es converteix en la protagonista de la nit gràcies als seus increïbles 'looks'. La jove actualment té una vida molt feliç al costat de la seva parella.

Molts no coneixen com va conèixer la comunicadora el seu marit actual, Dabiz Muñoz. 2015 va ser l'any en què tots dos es van unir en matrimoni, quan encara no havia passat ni un any des que van començar la relació. Cristina Pedroche ha confessat que va ser ella mateixa qui va voler donar el 'sí, vull' tan ràpid i no va poder esperar més.

La presentadora ha parlat en diverses entrevistes sobre com i quan es van conèixer. Un 'showroom' d'una marca esportiva va ser l'escenari on aquests dos personatges es van veure per primera vegada. Un dia que va marcar un abans i un després per a tots dos, però… tindran fills aviat?

Una història d'amor

Cristina Pedroche ha volgut deixar pel seu perfil d'Instagram una publicació molt bonica i nadalenca. La periodista publicava una fotografia en què apareixia ella i el seu marit, Dabiz Muñoz, abraçats. Cristina ens deixava unes boniques paraules sobre el seu marit.

«Vaig conèixer el meu marit el desembre del 2014 i només el vaig mirar vaig notar que els nostres camins s'havien unit per sempre. Des d'aleshores el nostre amor només ha anat a més», escrivia la comunicadora el darrer 19 de desembre.

Unes paraules que demostren com està d'enamorada actualment Cristina Pedroche del seu marit i de la relació que han construït al llarg de tots aquests anys. Afegia: «Cada dia més enamorats i sobretot més units. Gràcies per aquests vuit anys de màgia… T'estimo».

Com va començar tot?

Cristina Pedroche ha explicat diverses vegades com i quan es van conèixer. Tot es remunta a un 'showroom' d'una marca esportiva, on hi havia Dabiz Muñoz juntament amb un company. «No he estat mai romàntic ni apassionat fins que va entrar al 'showroom'. Es va acostar ella, he de reconèixer que sempre va portar la veu cantant… El millor és que, com que tenim un humor tan semblant, riem molt, des del primer moment ens vam caure bé».

Aquell mateix dia van intercanviar els números de telèfon i Cristina el va animar per crear-se un compte d'Instagram. El xef l'endemà va fer un xat a Twitter i la periodista li va preguntar si ja s'havia fet el compte: un acte que va marcar un primer pas a tota aquesta història.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz | CatalunyaDiari

Al mes següent d'aquesta trobada es van començar a fer públiques diverses imatges de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz junts. Per això, no els va quedar més remei que confirmar la seva relació. Aquell mateix any, la periodista va ser molt criticada pel vestit d'any nou i el cuiner la va defensar a través de xarxes socials.

Futurs pares a la vista

Com a parella pública, s'han vist l'obligació de respondre les preguntes que afecten la maternitat i la intenció de tenir fills. Al programa El Novato, Dabiz Muñoz es va pronunciar sobre això. «És veritat que jo ja començo a ser gran, però la Cristina és molt jove encara. No he renunciat a això, simplement penso que no és el moment. Si algun dia som pares, serà perquè tots dos ens puguem fer càrrec. Perquè tenim clar que ser pares no significa que ella s'hagi de fer càrrec de tot», comentava el cuiner.

Dabiz va ultimar el tema: «Ni tampoc significa que hagi de sacrificar la seva carrera. Volem compaginar-ho tot de manera que, si algun ha de renunciar a alguna cosa, sigui equitativa». Tota una declaració per part del xef que aclaria força bé els dubtes sobre si ell i Cristina Pedroche algun dia tindran un fill.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp