Dani Alves

Filtren el pèssim estat de Dani Alves després del divorci: enfonsat, nerviós i aïllat

Asseguren que s'hauria aïllat a la seva cel·la: «Està enfonsat, molt nerviós»

Dani Alves ja fa dos mesos que és a la presó. L'exfutbolista, acusat de la presumpta violació d'una noia de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona, continua tancat al centre penitenciari de Brians 2. Ara, per més inri, Alves ha rebut un xàfec que no s'esperava: Joana Sanz, la seva dona, anunciava el passat dimecres a través d'Instagram que se separava d'ell.

Quelcom que Dani Alves no s'ha pres massa bé. Segons expliquen des de 'Cuatro al Dia', el futbolista brasiler estaria passant un calvari des que ha rebut la notícia de la separació. «Està completament enfonsat, molt nerviós», expliquen. 

Fins i tot, asseguren que s'hauria aïllat a la seva cel·la, perquè no vol saber res dels seus companys. Cal destacar que, dies abans, Joana Sanz va visitar el futbolista a la presó en el que, podria ser, el seu darrer vis a vis a la presó. 

Martell, l'esperança d'Alves

Cristóbal Martell és l'home que podria treure Alves de presó. Dani Alves, de fetm ha demanat al seu advocat, Cristóbal Martell, que treballi per demostrar la seva innocència. Ho va dir el mateix lletrat a la sortida de la visita que va fer al futbolista a finals del passat mes de febrer a la presó de Brians 2, després que el jutge hagués denegat la petició de l'esportista de revocar la presó condicional. 

Alves està investigat per agressió sexual després que una dona l'acusés d'haver-la violada el 30 de desembre passat a la discoteca Sutton de Barcelona. Després de reunir-se amb Alves, Martell va explicar als mitjans que l'esperaven fora del centre penitenciari que el seu client li ha donat «un sol mandat: que remem, que treballem per demostrar la seva innocència».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'Audiència de Barcelona va decidir mantenir Dani Alves en presó preventiva per agressió sexual, tal i com havien demanat la fiscalia i l'acusació particular. En la seva resolució, l'Audiència argumentava que la «col·laboració inicial» de l'exjugador del Barça «no neutralitzava el risc de fugir», ja que coneix els indicis que hi ha contra ell i «l'entitat dels mateixos». De fet, afegia que això «augmentava exponencialment el risc de fugida inicial».