Muntatge de fotos de Borja Prado i el logo de 'Sálvame'

Sálvame' adverteix sobre el nou càstig per desafiar Borja Prado

'Sálvame' ha intentat frenar aquesta polèmica

'Sálvame' s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades. I és que al seu equip directiu no li ha quedat cap altra opció que advertir sobre el nou càstig que rebrà un dels seus col·laboradors per desafiar Borja Prado i el nou codi ètic.

Després de mesos veient com els seus índexs d'audiència no paren de baixar dia rere dia, els alts càrrecs de Mediaset España han decidit posar remei a l'assumpte.

Imatge d'alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'
'Sálvame' ha de fer front a les noves normes | MEDIASET

I és que malgrat que en el passat van ser, sens dubte, l'opció preferida per la majoria dels televidents, actualment tot és molt diferent. I n'és una prova les preocupants dades d'audiència que registren la gran part dels seus formats.

Sense anar més lluny, el seu programa estrella, 'Sálvame', no ha sortit gaire ben parat de l'última anàlisi duta a terme. Aquest dijous, la franja 'Limón' ha apuntat un 11,6% de share (1.045.000 espectadors), mentre que la secció 'Naranja' ha arribat a un 14,8% (1.189.000 televidents).

I encara que no són tan mals resultats, res no té a veure amb els astronòmics percentatges que collien durant la seva etapa daurada.

Per això, Borja Prado i la resta del seu equip han hagut de posar en marxa una sèrie de mesures dràstiques per intentar frenar aquesta fuga d'audiència imparable.

Ara, l'equip de 'Sálvame' ha anunciat el nou càstig que un dels seus treballadors pot rebre després d'haver-se saltat una de les principals normes del nou codi Ètic de Mediaset Espanya.

'Sálvame' no ho ha pogut evitar

'Sálvame' ha tornat a generar una gran polèmica després del que ha passat durant una de les últimes emissions. I és que tot l'equip és conscient que el darrer desafiament de Belén Esteban tindrà conseqüències.

A l'últim 'Deluxe', Luis 'Pinocho', el suposat germanastre d'Anabel Pantoja, va assegurar que tenia en el seu poder diverses proves que demostrarien que per les seves venes corre la sang de Bernardo Pantoja.

Jorge Javier agafant del braç a Belén Esteban
El presentador de 'Sálvame' va intentar frenar la col·laboradora | Mediaset

Com s'esperava, aquestes polèmiques declaracions no han passat desapercebudes i, per això, els col·laboradors de 'Sálvame' fa uns quants dies que comenten totes les novetats sobre aquest delicat tema.

Tot i que, sens dubte, una de les implicades més grans ha estat 'la princesa del poble'. I és que a conseqüència de la gran amistat que l'uneix a la influencer, la de Paracuellos s'ha convertit en la portaveu principal.

En una de les últimes emissions de 'Sálvame', Belén no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de desafiar els seus caps, en esmentar en directe un dels noms prohibits pel nou codi ètic de Borja Prado.

I és que un dels punts clau del document és el veto que s'ha imposat sobre 13 de les cares més importants de la premsa social del nostre país.

Des d'ara, la cúpula d'aquesta empresa audiovisual ha prohibit, en espais com 'Sálvame', fer esment a personatges com Rociíto, Kiko Rivera, Ortega Cano o Gloria Camila, entre molts altres.

Però durant un acalorat debat, la de Paracuellos ha lluït un dels episodis més foscos del possible germà d'Anabel: "Per què no parlem que Pinotxo va vendre a Kiko Rivera?".

Després d'escoltar el nom del DJ, el presentador de 'Sálvame' no ha trigat a corregir la seva amiga i companya de feina. «Al germà d'Isa Pi», ha matisat Jorge Javier.

Molt enfadada, la col·laboradora s'ha negat per complet a referir-se al televisiu com «el germà d'Isa Pi» i ha assegurat que li és igual que no se'l «pugui nomenar».

Belén Esteban
'Sálvame' podria prendre mesures contra Betlem després dels fets | Telecinco

«Quan a Bernardo li van posar l'ascensor, el va pagar Anabel. Quan es van haver de posar quatre dones perquè el cuidessin, el va pagar Anabel… Pinotxo ha aparegut quan ha mort el pare», ha apuntat tot seguit.

Aquesta sortida de to per part de l'Esteve pot comportar dures conseqüències. I és que la treballadora de 'Sálvame' podria enfrontar-se ara a una dura sanció que hi pot anar, des d'estar uns quants dies sense anar al seu lloc de treball, fins al seu acomiadament fulminant.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!