Fotomuntatge de Shakira i Gerard Piqué.

Polèmic gest de Shakira en contra de Gerard Piqué: ell ja no ho podrà fer

Shakira ha fet un pas més enllà

Això no té fi. I és que la guerra pública entre Shakira i Gerard Piqué sembla no tenir aturador. De fet, ja no hi ha cap persona al món −i encara molt menys a Catalunya− que no s'hagi assabentat d'una de les notícies més sonades dels últims anys al món del cor.

Tampoc no és que la cantant hagi fet alguna cosa per alleujar la pressió mediàtica al voltant de l'exparella. Més aviat al contrari. Amb cançons com 'la Session 53' amb Bizarrap o la més recent, 'TQG', amb la també colombiana Karol G, Shakira ha donat encara més corda al tema del moment.

Dues cançons que l'han catapultat a dalt de tot de les llistes mundials i que han fet que la seva fama, ja consolidada per una llarga trajectòria a la música, hagi crescut considerablement.

No obstant això, no tot han estat bones notícies últimament per a l'artista de moda. I és que és degut a aquest últim tema que la de Barranquilla ha hagut de prendre una important decisió d'última hora que l'allunya, encara més si era possible, del seu ex.

Shakira i l'última decisió que la 'protegeix' de Gerard Piqué

Així és. No ho ha dubtat ni un moment. La colombiana va assegurar que 'TQG' seria l'última cançó dedicada a la seva mediàtica i polèmica separació de Gerard Piqué i sembla que serà així. Però no només per ella.

Shakira ha pres una decisió que ho farà trontollar tot arran de la publicació del nou tema d'Anuel AA, 'Más rica que ayer'. Una cançó que l'afecta de forma directa.

Shakira
Shakira podria prendre accions legals contra Anuel AA. | Twitter

 

I és que la resposta del cantant porto-riqueny la famosa col·laboració entre Shakira i Karol G no s'ha fet esperar. Amb versos com «Amb mi estàs millor que amb ell», Anuel AA llança indirectes a la seva ex, com ella ho havia fet al tema anterior.

I tampoc s'oblida de mencionar la de Barranquilla, «Tu no ets Shakira ni jo Piqué». Un vers pel qual ella estaria pensant a demandar-lo després d'haver fet servir el seu nom sense permís.

Com recull la revista Aló, no es pot fer servir el nom d'una persona en un tema musical sense una autorització prèvia i una signatura per escrit de la persona en qüestió.

Si Shakira decideix, finalment, dur a terme aquesta demanda, afectaria de ple Gerard Piqué. I és que, si l'exjugador del Barça tingues la intenció de treure una cançó explicant la seva ruptura amb Shakira, ja no ho podria fer.

Tanmateix, es tracta d'un fet que desentona amb les cançons que ha tret a la llum Shakira fins ara. I és que ha estat una decisió que hauria pres després de no dubtar a mencionar el seu ex i la seva nova parella als seus últims èxits, tot i que d'una forma un pèl menys directa que Anuel AA.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!