Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Jesulín descobreix qui és l'altre home a la vida de la seva filla Andrea Janeiro

Andrea Janeiro ha estat molt unida a aquesta persona

Andrea Janeiro deixa sense paraules el seu pare en destapar qui és l'altre home que hi ha a la seva vida. Durant tots aquests anys, la noia ha tingut l'oportunitat de comptar amb diverses figures de referència. Tanmateix, en aquest cas, les coses no han sortit com s'esperava.

Des que Belén Esteban va començar la seva carrera professional dins de la pantalla petita, ha tingut al costat persones que l'han aconsellat en tot moment, tant personalment com professionalment. Però no hi ha cap dubte que una de les cares que més a prop ha estat de la mare d'Andrea Janeiro és Toño Sanchís.

Durant més de 15 anys, aquest conegut representant de famosos es va convertir en la mà dreta de Belén Esteban. Fins a tal punt va arribar el seu vincle que la mateixa tertuliana va confessar que va ser com un «segon pare» per a la seva filla.

Tanmateix, ara les coses han canviat radicalment. Després de proclamar-se vencedora de 'Gran Hermano VIP 3', la mare d'Andrea Janeiro va començar a sospitar d'ell en adonar-se que tenia menys diners dels que pensava. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de contractar una auditoria per aclarir-ne, així, tots els dubtes. Finalment, i per a la seva desgràcia, la progenitora d'Andrea Janeiro va descobrir tota la veritat i no va trigar a emprendre accions legals contra el que havia estat el seu gran amic.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.
El pare d'Andrea sap que Toño va ser molt important per a ella. | GTRES

Ara, Jesús Janeiro acaba de descobrir totes les novetats sobre la vida actual de l'home que ha estat al costat d'Andrea Janeiro durant anys. Tot apunta que no para de rebre males notícies.

Andrea Janeiro sap que la seva mare està disposada a tot

Andrea Janeiro sap perfectament que la seva mare està disposada a qualsevol cosa perquè es faci justícia. Per això, i després de descobrir el pastís el 2015, la col·laboradora de 'Sálvame' no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'iniciar un procés legal que, avui dia, encara no s'ha resolt.

Tot just adonar-se que Toño li havia estat furtant diners durant tots aquests anys, Belén va interposar una demanda, en què li va arribar a demanar-li 465.000 euros. A més, la mare d'Andrea Janeiro no va tenir cap problema a revelar públicament que Sanchís «va voler vendre la meva mort», ja que en aquell moment els seus problemes d'addiccions estaven a l'ordre del dia.

Toño Sanchís i Belén Esteban en dues imatges muntades.
L'exdona de Jesulín en revela totes les novetats. | GTRES

Ara, Jesulín de Ubrique ha tingut l'oportunitat de saber totes les novetats sobre aquest tema complicat. Segons ha assegurat Belén Esteban a la seva última entrevista per a Semana, el procés legal contra el seu exrepresentant s'ha tornat a iniciar: «El dia 26 de gener em va trucar el meu advocat per dir-me que, després de tot aquest temps, en què tot es va parar per la Covid, per fi ens ho han admès pel penal. Per això estic molt contenta».

La mare d'Andrea Janeiro no ha pogut amagar la seva emoció, ja que l'únic que vol és veure aquest home entre reixes. «Jo l'acuso d'una sèrie de coses que el jutge ja dirà o no, però si ha d'anar a la presó, ho sento molt», ha assegurat la tertuliana de Mediaset España. El principal propòsit de Belén Esteban és demostrar davant de tot Espanya que «té raó». A més, no ha tingut objeccions a assegurar que Toño no li fa «gens de pena».

Finalment, Belén ha volgut donar l'estocada final al seu enemic número u. La col·laboradora de Telecincoha assegurat que li sembla molt bé que Toño Sanchís hagi estat aquest darrer estiu a Palma de Mallorca amb la seva dona, Lorena, però «primer que pagui el que deu: està vivint d'uns diners que són meus, no seus», ha assegurat la mare d'Andrea Janeiro. Així ha posat punt final a aquest tema polèmic.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!