Muntatge de Patricia Donoso amb el logo de 'Supervivientes'

Patricia Donoso revela la mentida de 'Supervivientes': costa de creure

Patricia Donoso venç el veto de 'Supervivientes'

Patricia Donoso es convertia en la dona del moment després de la seva abrupta i polèmica sortida de 'Supervivientes 2023'. La concursant apuntava a ser una de les grans revelacions del programa. Tot i això, la televisiva es veia sobrepassada pel reality i decidia córrer amb les conseqüències de l'abandonament voluntari.

Ara, les noves informacions sobre la continuació de Patricia Donoso a la televisió han estat molt reveladores. Després d'acceptar la sanció per abandó, Donoso també s'arriscava a desaparèixer de la graella televisiva de la cadena.

Però Patricia Donoso ha destapat les veritables intencions de 'Supervivientes', ja que sí que tornarà a aparèixer al concurs. Cosa que costa molt de creure, ja que per tots és sabut el veto a què són sotmesos els concursants que abandonen voluntàriament.

Patricia Donoso reapareixerà a 'Supervivientes 2023'

Per tothom és conegut que abandonar un reality de forma voluntària pot portar greus conseqüències al concursant, i no només econòmiques. Patricia Donoso no es salvarà de la quantiosa sanció per abandonar el programa. Però també es jugava que la cadena l'esborrés completament del mapa.

Imatge de Patricia Donoso a 'Supervivientes 2023'
Patricia Donoso reapareixerà a Supervivientes malgrat el veto per abandonament | MEDIASET

Patricia Donoso tenia molt clar que no volia continuar al reality i que no podia continuar sent una concursant més de 'Supervivientes':

«No em sento bé. No em sento a gust i l'únic que faig és minar els meus companys que es deixen la pell, fins i tot per mi. Tiren molt per mi i això és el que no puc fer perquè això també és un concurs de psicologia», assegurava.

Tot i així, Jorge va explicar a Patricia Donoso els problemes a què s'enfrontaria per abandonar el concurs de forma voluntària:

«Si has decidit que no et quedes, saps que això portarà conseqüències. I, probablement, passarem molt de temps sense tenir cap mena de relació», advertia Jorge Javier a Donoso després de conèixer la decisió de l'advocada.

Però això no va ser motiu suficient perquè Patricia Donoso recapacités: «Potser més em dol és que ens separin televisivament parlant, però si és el preu que he de pagar per anar-me'n, me'n vaig», va afirmar amb contundència.

Després d'això, s'esperava que Patricia Donoso passés a ser una vetada pel programa i la cadena. Normalment, quan un concursant abandona, no és rebut ni en plató a la tornada. Però les noves informacions emeses per Mediaset i l'equip del programa han revelat el contrari:

«'Supervivientes' rebrà al plató Patricia Donoso després d'abandonar l'aventura», es pot llegir al comunicat del programa. D'aquesta manera, sense buscar-lo, Patricia ha destapat la gran mentida del reality. Són molts els usuaris a les xarxes socials que no donen crèdit al moviment del programa.

Sense anar més lluny, l'expulsió d'Azucar Moreno el 2019 va ser molt sonada. Les artistes van decidir abandonar el concurs d'una manera molt polèmica i, des de llavors, el duet musical continua vetat a la cadena.

Patricia Donoso s'enfrontarà a Jorge Javier

L'expectació davant la tornada a plató de Patricia Donoso és màxima, sobretot perquè s'haurà d'enfrontar a Jorge Javier Vázquez . És clar que el presentador no li posarà gens fàcil a la televisiva.

Jorge pot arribar a ser molt contundent en el rol de presentador, i la jugada de Donoso a la productora no haurà estat plat de bon gust. Estem més que segurs que Patricia sortirà ben escaldada en la seva reaparició al plató de 'Supervivientes 2023'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!