Dani Alves

Sorpresa per la reacció de Dani Alves en saber que no sortirà de la presó

«Dani Alves està sol a la seva cel·la i ja se li ha comunicat la decisió»

Dani Alves ja sap que no sortirà de la presó de Brians 2. Com a mínim, s'hi estarà fins que es recopilin les proves necessàries per a poder concloure què va passar realment la nit del 30 de desembre a Sutton. 

L’Audiència de Barcelona ha decidit aquest dimarts mantenir Dani Alves en presó preventiva per agressió sexual, tal i com havien demanat la fiscalia i l’acusació particular. En la seva resolució, l’Audiència argumenta que la «col·laboració inicial» de l’exjugador del Barça «no neutralitza el risc de fugir» ara que coneix els indicis que hi ha contra ell i «l’entitat dels mateixos».

I ara, Dani Alves ja n'és conscient. S'haurà de quedar a Brians 2 fins que l'Audiència de Barcelona prengui una determinació definitiva sobre el cas. 

La reacció de Dani Alves: «En pau»

Per a Dani Alves el dia d'avui era un dia marcat en vermell al calendari. Li permetria saber si sortia de la presó i ja feia nit a casa, o si bé s'hi havia de quedar. I finalment li ha sortit creu, ja que s'ha de quedar a Brians 2. 

De fet, segons explica la periodista catalana Mayka Navarro a 'El Programa de Ana Rosa', Dani Alves ja n'és plenament conscient. De fet,  la seva reacció ha estat clara. «Està sol a la seva cel·la de Brians 2 i ja se li ha comunicat la decisió. Ell està en pau, sap què va passar al lavabo de Sutton. Li va dir al seu advocat, Cristóbal Martell, que estava perparat per a tot, que sabia que era molt difícil sortir de la presó», diu Mayka Navarro. 

«Tranquil i segur de si mateix»

Segons Mayka Navarro, Alves ho té coll avall. El futbolista, que encara no vol que la seva mare vagi a la presó per veure'l, ha reduït les visites que rep a presó a un cercle molt íntim. 

«Ell està tranquil i segur de si mateix. Sap què va passar en aquells 16 minuts a Sutton i continua dient que va ser sexe consentit», assegura Navarro sobre Alves. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!