Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Dani Alves al premi de Fórmula 1 a Brasil

Dani Alves acaba de prendre una decisió clau a la presó: ara ha d'esperar 20 dies

El termini s'acabava aquest dimarts, 31 de gener

Dani Alves ja és un intern més a Brians 2. El futbolista ja fa vida amb certa normalitat presó i ja es relaciona amb els interns del centre penitenciari. Alves ja ha jugat el seu primer partit de futbol a Brians i ha traslladat als seus companys que «no té por de res».

«El futbolista ha quedat fora i el Dani que és aquí és un més. Acceptaré el que vingui», diu un Alves que comparteix cel·la amb un altre brasiler, Coutinho. Aquest dilluns, 30 de gener, però, no és un dia qualsevol per a Dani Alves. És el dia que el seu advocat, Cristóbal Martell, presentarà un recurs d'apel·lació a l'Audiència de Barcelona.

Segons La Vanguardia, Martell entrega un text que té un únic objectiu: fer que Alves surti de presó —de manera provisional i amb la pertinent retirada de passaport— i garantir que el futbolista romandrà al seu domicili de Barcelona el temps necessari fins a la celebració del judici.

Martell proposa que Alves dugui una polsera telemàtica, que li retirin el passaport i que se li imposi la obligació d'anar a firmar, si és necessari, als jutjats amb regularitat.

Això sí, si la justícia segueix el seu curs, a Dani Alves no se li comunicaria la decisió fins passats 20 dies de la presentació del recurs. Per la qual cosa, Alves estaria encara fins a mitjans del mes de febrer a Brians 2.

Dani Alves, al centre de l'objectiu

Ho és per la seva situació i també per la dràstica decisió que ha pres la seva dona, Joana Sanz. La seva parella sentimental hauria esborrat aquests darrers dies totes les fotografies que té amb Dani Alves al seu Instagram i n'ha mantingut, això sí, una de promocional. 

Joana Sanz ha esborrat les fotos de Dani Alves del seu Instagram. | EP

Així mateix, cal destacar que Alves sí que reconeixerà la infidelitat al seu escrit (que presenta ara Martell). 

Pel que fa a la seva situació familiar, Dani Alves ha fet que la seva mare viatgi fins a Barcelona i estigui aquests dies en un hotel de la ciutat comtal. Això sí, Alves no vol que la seva mare el vegi a Brians 2 i per això li hauria demanat que no l'anés a veure. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp