Imatge de Dani Alves.

Dani Alves, desesperat a la presó amb la separació de Joana Sanz: «No la vol perdre»

Dani Alves va trucar Joana Sanz en assabentar-se que es volia divorciar: «Li comenta que sap la decisió que ha pres»

Dani Alves segueix a la presó. A l'espera de judici i de que la magistrada prengui una decisió sobre el recurs d'apel·lació que va presentar fa uns dies per sortir de Brians 2. De moment, ni una cosa ni l'altre. Ni data de judici, ni determinació de la jutgessa Anna Marín sobre el seu recurs. Tot segueix en stand by

El cert, però, és que després de dues setmanes a la presó la vida de Dani Alves ha canviat molt. La seva reputació està caient en picat, Pumas li demana una indemnització milionària i la seva dona li hauria demanat el divorci. Quelcom que Alves, de moment, no accepta. 

Segons explica la periodista Leticia Requejo a 'El Programa de Ana Rosa', Dani Alves i Joana Sanz van tenir una trucada molt sentida quan el futbolista es va assabentar de la notícia del divorci. «Dani Alves li comenta a Joana que sap que decisió que ha pres. Li diu que no es vol divorciar, que no la vol perdre. En definitiva, li explica que se l'estima molt», diu Requejo. 

«Va ser una conversa telefònica curta, perquè les trucades a la presó duren molt poc. Es poden explicar molt poques coses; el temps és or», afegia la periodista. 

«No em deixis sol en aquest moment»

Seria, segons Requejo, la petició de Dani Alves a la seva dona, amb qui es va casar en secret l'any 2017. El futbolista està passant un molt mal moment a la presó i segons la periodista de Telecincohauria fet una petició a la desesperada a Sanz. «Jo crec que aquesta trucada és un 'no em deixis sol en aquest moment'», insisteix la periodista. 

Imatge de la parella formada per Dani Alves i Joana Sanz
Joana Sanz està vivint una situació molt complicada.   | @joanasanz | Instagram

Joana Sanz, pendent encara de què passa

«Joana va contestar. Li diu que està pendent del seu present més immediat i que vol tenir una conversa per a donar-li les explicacions necessaries». Quelcom que obriria la porta a una reconciliació, tot i que no se sap res de què passarà. Segons Requejo, no ho sap ni Joana. 

«Joana Sanz es manté ferma en la seva decisió, tot i que de moment no se sap res sobre què passarà», explica la periodista mentre sentencia: «Joana Sanz té una decisió presa, però encara vol parlar amb Alves. Vol que li expliqui què va passar». 

Veurem, doncs, quin final té el culebrot i què passa finalment amb Dani Alves, acusat de la presumpta violació d'una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona el passat 30 de desembre. 
 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp