Primer pla de Kiko Rivera

Bertín Osborne descobreix una mentida de Kiko Rivera que tots es van creure

Kiko Rivera ha enganyat tothom i ha deixat en evidència el seu amic

Kiko Rivera ha estat notícia els últims dies, després que l'enxampessin menjant-se una hamburguesa i fumant a Madrid . Aquest descobriment es va produir després de ser entrevistat al programa 'La Resistencia' i fa uns dies ha tornat a ser carn de canó, després d'unes declaracions que ha fet en un programa d'un bon amic.

Kiko Rivera sembla haver-se pres de broma el que li van aconsellar els metges. Ho van fer després que patís un ictus el mes d'octubre passat a casa seva, a Castilleja de la Cuesta.

La veritat és que el bo de Kiko Rivera ha aprofitat aquesta setmana per fer diverses entrevistes i per anar al programa que presenta cada nit David Broncano. A més, ha considerat adient xerrar una bona estona amb el seu amic Bertín Osborne al programa que presenta a Canal Sur anomenat 'El Show de Bertín'.

Kiko Rivera assumeix que la seva gran mentida ha estat descoberta

El cas és que sobre aquesta entrevista ha cridat l'atenció com ha estat de conciliador Kiko Rivera amb la seva mare. Tot després del que ha carregat contra ella des que va prendre la mala decisió de gravar 'Cantora, la herencia envenenada'.

Imatge de Kiko Rivera a 'La Resistencia'
Kiko Rivera ha estat aquesta setmana a 'La Resistencia' i a 'El Show de Bertín' | YOUTUBE

Kiko Rivera va posar contra la paret la seva mare i el seu oncle Agustín. Però, sembla que amb el pas del temps i després de patir un ictus que podria haver posat fi a la seva vida, ha canviat. Ho ha fet de manera radical i ha verbalitzat una cosa que ha sorprès notablement els seus seguidors i no és altra cosa que «necessito una abraçada de la meva mare».

Cal recordar que fa un any que no veu Isabel Pantoja. I és que ja ha passat molt de temps des de l'última vegada que es van poder trobar cara a cara. Va ser un moment realment dolorós per a tots dos perquè es van tornar a veure després de la mort de la 'Doña Ana', l'àvia de Kiko Rivera i mare d'Isabel Pantoja.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

 

El seu amic Bertín li treia un titular que ningú s'esperava

Amb tot, el canvi radical de Kiko Rivera respecte a la seva mare no va deixar ningú indiferent i aquest ha entonat el mea culpa. Així, ha confessat que no van ser encertats aquests atacs tan salvatges cap a la seva mare.

Imatge de Kiko Rivera sent entrevistat
Kiko Rivera parla de l'ictus que va patir en una entrevista a Canal Sur | CANAL SUR

A més, Kiko Rivera no s'hi va quedar, ja que també ha estat conciliador amb altres familiars amb qui no es porta especialment bé. Gairebé no hi té relació i estem parlant d'Isa Pantoja i el seu cosí Fran Rivera.

«M'he parat a pensar i quan t'equivoques en les formes perds la raó. A partir d'aquell moment, els problemes de casa se solucionen a casa», ha confessat oferint una cara totalment oposada a la que hem conegut de Kiko Rivera als últims dos anys.

Kiko Rivera se centra en una nova il·lusió: «He tornat a néixer»

A més de referir-se a aquests temes dels seus familiars, als quals vol allargar la mà per veure si se l'accepten, ha parlat de més assumptes. El cas és que el jove ha tornat a reprendre la carrera musical tres mesos després de patir aquell ictus que el va tenir tres dies ingressat.

A 'El Show de Bertín' , Kiko Rivera va anunciar que ja està preparant el seu nou disc i que es titularà He vuelto a nacer.

Això és una bona notícia per al marit d'Irene Rosales, que sap com s'ha equivocat molt. Així, doncs, s'ha obert un canal amb Bertín, un home de confiança que ha sabut treure les respostes que més han impactat a l'audiència de Canal Sur.