Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos calla després de veure a Belén Esteban amb el seu amic íntim

Miguel Marcos descobreix com la seva dona ha revolucionat les xarxes

Aquest mes de febrer, sembla que ha començat d'una manera molt bonica per a dos personatges molt reconeguts. Un inici protagonitzat per una trobada molt inesperada que ens han donat dos famosos i que ha alegrat els seguidors de tots dos.

Això sí, com ja és costum, una d'aquestes dues celebritats és la dona de Miguel Marcos. Sí, una setmana més, la de Paracuellos s'ha tornat a convertir en la protagonista de la setmana després de la trobada amb aquest vell amic. Una persona per qui ha confessat que sent molt d'afecte i que ha volgut pujar a les seves xarxes socials.

Miguel Marcos s'assabenta d'aquesta trobada inesperada

La dona de Miguel Marcos, Belén Esteban, ha començat el mes de febrer d'una manera molt especial. I és que la de Paracuellos ha protagonitzat una trobada sorprenent amb un dels seus vells amics. Pablo Alborán i ella han pogut tornar-se a trobar després de tant de temps.

El teatre ha estat l'escenari perfecte, ja que tots dos han anat a gaudir de l'obra de Candela Peña i Pilar Castro, titulada 'Contracciones'.

Belén ha presumit a través de les seves xarxes socials del gran afecte que sent per aquest cantant. I és que ha volgut que tots els seus seguidors se n'assabentin. Tots dos han tornat a coincidir i no s'han pogut contenir.

Foto de Pablo Alborán fent un petó a Belén Esteban.
Belén Esteban presumeix de la bona relació que té amb el músic. | Instagram @belenestebanmenendez

 

Els dos s'han fos en una abraçada molt afectuosa. La parella de Miguel Marcos ha escrit a les seves xarxes una frase molt sentida. «No hi ha més... T'estimo molt», esmentava amb la foto.

Belén i Pablo revolucionen les xarxes

Era evident que la fotografia publicada per la dona de Miguel Marcos revolucionaria les xarxes en qüestió d'hores. I és que s'ha pogut comprovar. En només vint minuts, just quan va escriure les línies esmentades anteriorment, la imatge de la col·laboradora de Telecincoi el cantant ha sumat més de 7.000 likes.

A Instagram s'ha publicat aquesta fotografia que ha impactat els seguidors de tots dos. Una publicació que ha rebut centenars de comentaris de tots els estils. «Vull ser Belén», «Els millors», «Exploto d'amor», «Com no l'has d'estimar. El millor» o «Quina foto més bonica», són alguns dels comentaris que han deixat els usuaris.

Miguel Marcos és conscient del gran afecte que aquests dos personatges senten l'un per l'altre i dels productes que la seva dona ha enviat al cantant com a mostra d'admiració. Un acte amb què novament l'empresària ha tornat a presumir de la seva amistat amb ell.

Foto de Miguel Marcos i Belén Esteban.
Miguel Marcos ha estat testimoni de l'emotiva trobada de la seva dona amb Pablo Alborán. | GTRES
 

Miguel Marcos, testimoni de l'intercanvi de missatges

La parella de Miguel Marcos i el compositor malagueny han intercanviat en els últims anys diverses fotografies que ells mateixos han publicat a través de les xarxes socials. Sense importar-los què diran, han mostrat en aquesta ocasió el gran afecte que senten des de fa temps.

Belén, en tornar a la feina després de les seves vacances amb Miguel Marcos a Califòrnia, li va enviar al cantant diverses ampolles de gaspatxo i salmorejo el 2021. Pablo va decidir pujar-ho al seu compte personal d'Instagram presumint d'amiga.

«Estimat Pablo, em fa molta il·lusió dir-te que he muntat la meva pròpia empresa. T'envio salmorejo i gaspatxo de la meva marca. Espero que t'agradi», va escriure Belén en una nota després d'enviar-li aquests productes.

Captura de la story de Pablo Alborán amb el gaspatxo de Belén Esteban.
Miguel Marcos sap que la seva dona manté el contacte amb aquest cantant des de fa anys. | Instagram @pabloalboran
 

I vam poder observar la resposta de l'artista: «Gràcies, Belén, això no va a l'estómac. Va directe al cor». Cal esmentar que una altra col·laboradora de TelecincoMila Ximénez, també era una gran admiradora de la música i la feina de l'amic de la de Paracuellos.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp