Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.

Terelu Campos confirma que no hi ha tornada enrere: «Al final ho sentia»

Terelu Campos assegura que no serà possible tornar

Terelu Campos no passa pel millor moment. Al delicat estat de salut de la seva mare cal afegir-li la traïció del xofer de Maria Teresa, que podria ser el talp del clan. Ara, a més, apareix una altra situació complicada que ja no té possibilitat de tornada.

Terelu reconeix estar preocupada per la seva mare que recentment va haver de ser atesa en un centre hospitalari. «La meva mare menja i beu poc, i la nostra obligació com a filles és tenir un control per tal que tot estigui bé», explicava. Una delicada circumstància que el fa estar pendent i atendre a qualsevol de les seves necessitats davant aquest deteriorament en la seva salut.

Fotomuntatge de María Teresa i Terelu Campos.
Terelu està preocupada pel deteriorament a la salut de la seva mare | CatalunyaDiari

Terelu està preocupada per la mare i ara també per la filla

Davant d'aquest panorama personal tan complicat, la col·laboradora de'Sálvame'ha d'afegir una altra trista notícia. La seva filla Alejandra Rubio ho ha deixat amb el seu xicot, Carlos Agüero, de manera sobtada i de mutu acord. Aquest passat cap de setmana, la mateixa Alejandra ho explicava al programa 'Fiesta', presentat per Emma García, del qual és col·laboradora.

«Ell no vivia aquí i va decidir venir, adaptar-se a una nova vida és complicat. Aquestes coses passen i mai se sap... La vida fa moltes voltes, ens estimem moltíssim tots dos», deia la filla de Terelu.

La parella feia un any de relació i fins i tot es va arribar a rumorejar que podrien arribar a casar-se. Alejandra va publicar una fotografia al perfil d'Instagram en què apareixien unes aliances d'or. A la imatge esmentava el seu xicot al costat d'un cor, la conclusió era evident, es casava la filla de Terelu?

Captura de la portada del 'Deluxe' de l'entrevista de Terelu Campos i Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio ha trencat amb el seu nuvi Carlos Agüero | Telecinco

En aquell moment Alejandra ho va desmentir al programa 'Viva la vida'. «No em casaré, el que passa és que el Carlos em va fer el regal d'una aliança i a mi em semblava bé. M'ho volia fer per Sant Valentí, però no havíem baixat a Màlaga, perquè és de la joieria dels seus pares», revelava.

El casament no va arribar i la parella ha posat fi a una relació de la qual Terelu també ha volgut parlar a 'Sálvame': «A vegades l'amor no és suficient. Venien a casa plorant tots dos cada dia, jo ho passava fatal, no sabia com consolar-los. Van prendre la decisió fa poc i estan en procés d'assimilar-ho».

L'ex-xicot d'Alejandra no va saber adaptar-se a l'estil de vida d'ella

Terelu ha volgut donar més detalls sobre la parella: «Carlos és un noi fantàstic, molt afectuós. Crec que és el xicot d'Alejandra que més m'ha estimat, jo me l'estimo moltíssim. La seva família és meravellosa, i aquest estiu ho hem passat estupendament».

La mare d'Alejandra Rubio ha volgut donar a entendre que tot i haver-hi amor entre la parella, a vegades això no és suficient. «Parlem d'estil de vida, els horaris d'Alejandra i els de Carlos són diferents. Alejandra treballa en una discoteca, cosa que implica estar fins a altes hores de la nit».

Carlos venia d'una altra ciutat i, malgrat tenir una vida en comú amb Alejandra, no va fer un grup d'amics a Madrid. «Ell sentia la seva soledat», ha declarat la col·laboradora sobre la ja exparella de la filla.

El festeig d'Alejandra Rubio i Carlos Agüero es va conèixer fa un any, cadascun a les seves respectives ciutats feien plans per poder coincidir el màxim temps possible. Quan el jove va aconseguir una feina a la capital va venir a viure amb ella a Madrid. Finalment, l'amor no ha triomfat i les diferències entre els seus estils de vida han provocat la fi de la relació.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp