Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos visiblement emocionat en recordar la mort de la seva mare

Pablo Motos es queda afectat després de parlar del càncer en 'El Hormiguero'

El presentador d'Antena 3 va haver de tornar a parlar-ne en una entrevista

Pablo Motos com cada nit va rebre un nou famós al seu plató. A l'entrevista es va tocar el tema del càncer, un tema molt delicat per a tothom, però especialment per al presentador. Doncs cal recordar que fa uns dies entrevistant Miguel Revilla, ell també li confessava que la seva dona patia aquesta malaltia i tots dos es fonien en llàgrimes.

Així doncs, encara no se sap per què aquest tema afecta tant Pablo Motos amb els seus convidats, però ahir va tornar a passar amb el polític i escriptor Máximo Huerta. El que va ser ministre de cultura i esport va anar a El Hormiguero per parlar del seu darrer llibre i del seu projecte més personal, però també del delicat estat de la seva mare.

Pablo Motos va haver de contenir les llàgrimes davant les dures paraules del seu convidat

Així, Máximo Huerta explicava a Pablo Motos que ara està vivint al seu poble natal, Buñol, a València. Una dura decisió que va haver de prendre per estar més a prop de la seva mare i poder cuidar-la.

«Està molt malament, com moltes persones en aquest país. Als matins soc el seu germà, a les tardes soc el seu fill», va explicar el periodista, confirmant que la seva mare també pateix demència. «Em costa ser fort per cuidar-la», va revelar, ja que la demència se suma a tumors greus.

Foto de Máximo Huerta
Pablo Motos va escoltar amb atenció les dures declaracions que va donar el seu convidat sobre la seva mare al llarg de l'entrevista | GTRES

«Me'n vaig anar a viure a Bunyol per cuidar-la i sobretot per no tenir una pena de futur. Vull morir-me tranquil i que ella faci el viatge feliç», va explicar a Pablo Motos. Máximo Huerta és fill únic i ho ha deixat tot per anar a cuidar la seva mare.

Ell té clar que «envellir és una autèntica putada per a qui envelleix i per a qui ho veu al voltant. Envellir és acostumar-se a perdre. Perds amics, perds vista, perds la talla... Perdre és només per a valents. Jo no sé si soc tan valent com em crec. No per mi, pels altres. Em costa ser prou fort per cuidar», va afegir al seu dur testimoni.

Pablo Motos va escoltar el seu dur relat atentament

Tanmateix, malgrat tot, el convidat de Pablo Motos va saber reinventar-se, ja no només amb les seves novel·les, sinó buscant un nou lloc perfecte per a elles: una llibreria. La llibreria de Doña Leo és el nou projecte de Máximo Huerta al seu poble natal.

A més, també va parlar amb el presentador del seu últim llibre, Adeu, petit . La novel·la tracta d'un matrimoni que és «obligat a anar per la vida amb un fill que no esperava». Una mica basat en la seva pròpia experiència, segons ell va confirmar, atès que l'escriptor creu que la seva mare hagués estat més feliç sense haver-lo tingut.

Primer pla de Pablo Motos mig somrient
Pablo Motos, impactat després del que va confessar una convidada a 'El Hormiguero' | GTRES

«Jo soc conscient que la meva mare hauria estat més feliç sense mi. Hauria viatjat, hauria fet el que hauria volgut. Hauria viscut en un altre lloc. S'hauria provat amb altres homes, no només amb aquell, que és el meu pare», va reconèixer amb dures paraules.

Així afegeix que la seva novel·la «podria ser la família de qualsevol de nosaltres. Parla de dones que van ser invisibles en aquella Espanya, que els homes manaven, que els homes decidien on es vivia, què es gastava. Què es menjava a casa i si hi era salat o si estava dolç».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp