Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

La princesa Leonor no està enamorada d'un futbolista: «és la seva germana»

La infanta Sofia es presentarà a les proves de futbol femení

Després de lluitar molt per això i endur-se algun disgust, la  infanta Sofia  té molt clar quin serà el seu camí d'ara endavant. Des de sempre, la filla petita dels reis ha demostrat sentir una gran passió pel futbol, encara que també s'ha hagut d'enfrontar a les crítiques dels seus companys del col·legi. Segons sembla, Sofia va haver de suportar els comentaris desagradables i les crítiques provinents d'altres noies que no entenen que es vulgui dedicar a un «esport per a homes».

Elionor i Gavi
Es considera que Elionor podria estar enamorada del futbolista Gavi | CATALUNYADIARI

Així, la jove es convertia en víctima de comentaris masclistes i homòfobs que li han fet molt de mal. Tot i que això no li ha impedit que es converteixi en centrecampista d'un equip de futbol femení de Madrid. I és que no és cap secret que la germana d'Elionor estima aquest esport, arribant a demanar-li al seu pare que li aconseguís una samarreta signada per Gavi .

En un primer principi, se sospitava que la samarreta podia ser per a Elionor, però queda clar que la que estava enamorada del jugador de la Selecció Espanyola era la seva germana Sofia.

Elionor i Sofia
Sofia podria estar interessada en dedicar-se al futbol professionalment | EUROPA PRESS

De fet, fins i tot es rumorejava que la jove podria tenir la seva carpeta folrada amb fotos del futbolista, bona prova de com li agrada molt. A més, la passió de la filla de Felip i Letícia no es limita simplement a un entreteniment, sinó que tindria pensat dedicar-se al futbol de manera professional. Així, tindria al punt de mira l'equip CD DUX Internacional de Madrid Football Academy, un dels clubs més importants de Villaviciosa de Odón.

Encara que per ingressar-hi, la noia haurà d'emplenar primer unes proves d'accés i també passar un examen de capacitats esportives. Un equip que actualment està conformat per un total de 21 jugadores i que té un equip de primera divisió. No obstant això, la germana d'Elionor començaria com a juvenil.

La princesa Elionor té clar quina és la veritable passió de la seva germana

La decisió de Sofia marca una clara diferència amb la seva germana, que a causa del títol com a hereva no tindrà l'opció de decidir. Fa temps que la princesa d'Astúries estudiant a l'UWC Atlantic College i a pocs mesos d'acabar el Batxillerat, ja té en ment el futur que l'espera de cara al pròxim any. Un moment decisiu per a ella.

La noia no té cap altra opció que la d'anar-se'n a la Universitat, encara que abans rebrà formació militar. I serà després quan comenci a estudiar una carrera que tindrà «el Dret com a columna vertebral».

Elionor i Sofia
Sofia té l'opció de triar el seu futur, Elionor no | CATALUNYA DIARI

La mateixa trajectòria que va seguir el seu pare, Don Felip, encara que podria optar per completar els seus estudis amb altres disciplines. Com és el cas d'Amalia d'Holanda, per exemple, que és a punt de començar la carrera múltiple de Dret, Psicologia, Polítiques i Econòmiques a Amsterdam.

Mentre que Elisabeth de Bèlgica es troba estudiant Política i Història a Oxford. De fet, l'única que s'allunya de la moda d'estudiar dret o ciències polítiques és Ingrid de Noruega. La filla de Mette Marit podria optar per la Medicina, seguint així els consells de la seva mare.

Foto de la princesa Elionor i la reina Letícia als premis Princesa d'Astúries.
Elionor no escollirà la professió de la seva mare | Europa Press

En el cas d'Elionor i Sofia, sembla que cap no recollirà el testimoni de la seva mare, Letícia, que va estudiar Periodisme a la Universitat Complutense. De fet, la reina segueix trobant a faltar aquesta professió a què tant afecte li tenia i a la que va renunciar per amor a Don Felip. «Des de la carrera es veia que era una persona que arribaria lluny en el periodisme. Però no era cap grimpada», comenten sobre ella.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de TV3 al WhatsApp