Primer pla de José Luis Gil amb mig somriure

L'actor José Luis Gil dona la notícia que 'La que se avecina' estava esperant

L'actor continua amb la recuperació després de patir un greu problema mèdic

José Luis Gil continua centrat en la recuperació. Ja han passat 14 mesos des que va patir un ictus isquèmic agut que el va obligar a canviar completament els seus plans. Durant aquest temps ha hagut d'aparcar tots els seus projectes professionals, entre ells el rodatge de 'La que se avecina'.

Hi va haver molta preocupació entre els seus companys, sobretot al principi. L'evolució ha estat molt lenta i en tot moment els seus col·legues de professió n'han estat molt pendents. Són molts anys al teatre i a la televisió, on ha aconseguit guanyar-se l'afecte de la gent.

José Luis ha anat millorant de mica en mica, com van revelar alguns dels seus amics a la sèrie de Telecinco. Tots ells han intentat mantenir-se informats sobre la seva situació i, fins i tot, han acudit a visitar-lo al seu domicili. És el cas de Cristina Medina o Luis Merlo.

La darrera persona a referir-se sobre el seu estat de salut ha estat Cristina Castaño. Dissabte passat se li va preguntar per ell a la cerimònia dels Premis Feroç. Ha explicat que «parlo amb la família i hi ha avenços, és el que puc dir».

Els seus companys es mostren sempre molt discrets a l'hora de parlar-ne. No dubten a pronunciar-se sobre la seva situació, encara que eviten aprofundir en excés. Prefereixen que siguin els familiars més directes els que ho facin.

José Luis Gil ha caigut i l'han enguixat
José Luis Gil continua avançant en la recuperació. | INSTAGRAM: @IRENEGILMONT

Castaño assegurava que estaven «contents que hi hagi millora, sempre». Es mostrava molt animada amb l'evolució del seu amic, amb qui va compartir moltes escenes a 'La que se avecina des de fa anys'. Tots confien que continuï en aquesta línia i en molt poc temps se'l vegi treballant.

José Luis Gil encara va a rehabilitació i de tant en tant rep la visita de les persones més properes. L'última vegada que se'l va poder veure va ser el mes de desembre passat, amb motiu del seu 65 aniversari. La seva filla Irene va intentar transmetre un missatge d'optimisme als seus seguidors.

Va revelar com havien passat aquell dia al costat del seu pare. A més de la família, també es van acostar a la celebració els amics Manolo García i Renata. «Ens va encantar xerrar amb vosaltres d'anècdotes que no es poden escriure en un llibre; quina parella talentosa, divertida i bona gent», va dir ella.

Durant aquests mesos, també va rebre els ànims de la seva companya Cristina Medina, que interpreta Nines a la ficció. Venia de travessar per un càncer i es trobava una mica sensible. Per això, alguna vegada es va arribar a emocionar quan se li va preguntar. Irene va voler agrair-li tot el que havia fet pel seu pare el dia que els va visitar.

José Luis Gil no té data de tornada

José Luis Gil va ser visitat a casa seva per Medina. «Aquesta persona vitamina va venir a veure'ns ahir. A més d'alegrar-nos la tarda va aconseguir que s'animés a baixar a rehabilitació, malgrat la pluja», va escriure la seva filla a les xarxes socials.

Els ànims de l'actriu li van servir de molt. Tot i les complicacions sofertes, no sembla disposat a llançar la tovallola i es vol recuperar com més aviat millor. Sap que el camí serà molt llarg.

De moment no es volen marcar terminis per tornar. Tant la família com els responsables de 'La que se avecinasón cauts, encara que prefereixen afrontar el futur amb cert optimisme. De moment, aquesta temporada no se'l podrà veure als episodis de Mediaset.

José Luis Gil vol prendre's les coses amb calma. Els seus companys, mentrestant, confien a tenir-lo com més aviat millor amb ells en els enregistraments.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil actuant a 'La que se avecina' com Enrique Pastor | Europa Press

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp