Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Qui és Pedro, l'home que entra-i-surt de la casa de la princesa Elionor

Pedro Jaén va a La Zarzuela quan Letícia ho necessita

Pedro Jaén és un nom que ha començat a sonar els últims dies i s'ha relacionat molt amb la reina Letícia. És una persona propera a la família reial que hi tindria un enllaç personal i professional, tal com ho hem pogut veure als esdeveniments de les darreres setmanes.

Pocs saben qui és i a què es dedica aquest home que acudeix amb certa assiduïtat al palau de la Zarzuela. Coincidint amb l'aniversari de Felip VI vam saber que el monarca i la reina Letícia havien acudit a veure una pel·lícula i després se'n van anar a sopar amb uns amics. La parella formada per Pedro Jaén i la seva dona, Julia, van ser els acompanyants amb qui els reis van compartir taula i estovalles.

Pedro Jaén acudeix a Zarzuela per mantenir la privacitat de la reina

Les dues parelles van veure Babylon, l'última pel·lícula de Brad Pitt, i després van sopar al restaurant Ferretería, un establiment de moda de Madrid. Pedro Jaén és amic íntim dels pares d'Elionor de Borbó des de fa uns anys i aquesta no és la primera vegada que fan plans junts. Fa uns quants mesos, els monarques van assistir per sorpresa a l'aniversari del doctor, celebrat en una hamburgueseria de la capital.

La reina Letícia i el dermatòleg Pedro Jaén
Pedro Jaén és una persona molt propera als reis Felip i Letícia. | GTRES

Pedro Jaén, un prestigiós dermatòleg, és cap del Servei de Dermatologia de l'Hospital Ramón y Cajal i president de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia. Té la seva pròpia clínica a Madrid i el seu nom ha aparegut a la llista de la revista Forbes dels 100 millors metges d'Espanya.

La mare d'Elionor va començar a visitar la clínica del dermatòleg fa més d'una dècada. El centre mèdic té diverses seus a Madrid: al barri de El Viso, al carrer Serrano i La Moraleja. Allí Pedro Jaén ha tractat més de 30.000 pacients amb el seu equip format per mig centenar d'especialistes.

Letícia amb unes arracades de la reina Sofia
La mare de la princesa Elionor llueix una pell radiant gràcies als tractaments del seu dermatòleg. | Europa Press

Encara que no s'ha confirmat per cap de les parts, es diu que Letícia és a les mans del dermatòleg. La reina se sotmet a tractaments per lluir una pell radiant, neta i lluminosa: una imatge perfecta. Se sap que la reina no acudeix a la clínica, sinó que Pedro Jaén tracta la reina a La Zarzuela, per garantir així la seva privacitat.

A les seves aparicions públiques, la princesa Elionor comprova com la seva mare pot presumir d'una pell sense imperfeccions ni taques. Uns problemes que podrien trobar solució amb infiltracions, bòtox i altres tractaments estètics.

Pedro Jaén és el favorit de moltes cares conegudes

Altres persones cèlebres s'han posat a les mans del prestigiós metge. Destaquen el president del govern espanyol, Pedro Sánchez; la mare de Letícia i àvia d'Elionor, Paloma Rocasolano; i Esther Doña, vídua de Carlos Falcó.

Primer pla d'Esther Doña
Esther Doña també tria Pedro Jaén per lluir una pell perfecta. | Europa Press

Públicament, els reis i Jaén han coincidit en algun acte. L'octubre del 2019 una audiència a Zarzuela va rebre les juntes directives de les Acadèmies Europea i Espanyola de Dermatologia i Venerologia. Hauria estat en aquest entorn on va començar l'amistat entre la reina i el dermatòleg i, després, s'hauria traslladat a les seves respectives parelles.

El doctor Jaén ha compartit molts dels seus coneixements al seu llibre: Una piel para toda la vida. És una obra que aporta totes les claus per a la cura perfecta de la pell. L'autor destaca la importància de la salut de la pell i la prevenció com a claus per mantenir-la en perfecte estat.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp