Fran Antón, l'amic especial de Kiko Hernández

Fran Antón torna a ser notícia a 'Sálvame': «Completament enamorat»

Fran Antón ha vist que una cara coneguda de Telecinco ha fet unes declaracions que l'afecten

Fran Antón és un actor que fa uns mesos es va convertir en protagonista de la premsa rosa, perquè van indicar que tindria més que una amistat amb Kiko Hernández. Des d'aleshores, encara que han intentat amagar-ho, se'ls ha enxampat junts i ara una cara de Telecincoha parlat clar i net sobre l'assumpte.

En concret, ha estat Belén Esteban qui ha reconegut obertament que creu que hi ha alguna cosa entre Fran i el seu amic. Fins i tot, s'ha atrevit a deixar de manifest que veu Kiko molt enamorat i que és feliç per ell.

Fran Antón, estupefacte davant les paraules de Belén

L'actor és conscient que des de fa mesos se'l vincula sentimentalment amb l'exconcursant de 'Gran Hermano 3'. La premsa no deixa de seguir-los i els ha aconseguit captar més d'una vegada junts d'escapada i, fins i tot, amb les filles de Kiko. Per això, cada cop creixen més els rumors que estan vivint una bella història d'amor.

Fran ha vist que Hernández sempre ha negat les xerrameques i ha deixat clar que només són amics i companys a l'obra Las Troyanas. Però hi ha molta gent que no se'l creu. I una de les persones que considera que menteix és Belén Esteban.

Antón s'ha quedat estupefacte quan Belén ha dit en directe a 'Sálvame' què pensa que passa entre els dos homes. Ho ha fet de forma directa i sense embuts després que Jorge Javier li preguntés: «Creus que Kiko està enamorat?». La seva resposta ha estat aquesta: «Sí, completament. I si em preguntes si crec que està amb Fran Antón, et dic que sí, encara que s'enfadi amb mi. És més, li desitjo tota la felicitat del món».

L'al·ludit davant aquestes paraules de la seva companya el que ha fet és començar a riure. I això ha fet que ella hagi decidit continuar parlant: «Diré més. No vull que ell es molesti, però explicaré alguna cosa. Un dia s'acaba el programa, en què havíem estat més de tres hores parlant de Fran Antón. I arribo a casa meva donant-li voltes al cap. Fa 13 anys que soc al seu costat, sé que és molt reservat i el respecto i el conec».

A més, ha afegit el següent: «Llavors li truco per telèfon i li dic: "Mira, a mi tant me fa que estiguis amb Fran, amb un elefant o amb un hipopòtam. Jo el que vull és la teva felicitat. Si la teva felicitat és estar amb ell, jo me n'alegraré amb bogeria i si la teva felicitat és estar amb un hipopòtam, també". A mi, Kiko no m'ha assegurat res, però jo crec sincerament, encara que sé que s'enfadarà, que estan junts».

Això no ha agradat gens al col·laborador, que li ha dit molt seriós: «Doncs sí, m'enfado amb tu. Com que no hi ha res, no pots dir que creus que estem junts, perquè no». A Esteban no li ha importat que aquest hagi negat la relació i ha tornat a reiterar: «Ho crec perquè és molt senzill: el veig feliç».

Kiko Hernández i Fran Antón
Fran Antón i la seva relació amb Kiko ha tornat a generar controvèrsia a les xarxes. | Cedida

Fran Antón coneix l'enrenou

Fran Antón ha vist que les paraules de l'ex de Jesulín han tornat a posar sobre la taula el possible amor entre tots dos. A més, ha propiciat que els espectadors hagin donat el seu punt de vista a les xarxes i la veritat és que hi ha opinions de tota mena.

Així, n'hi ha que pensen igual que ella i els sembla malament que els protagonistes ho neguin: «No entenc res. Sembla mentida que al segle en què estem i amb la lluita que hi ha, que Kiko no reconegui les coses i eduqui així les seves filles». I en aquesta mateixa línia trobem: «Ser valents, dir la veritat ja i deixar de jugar».

També hi ha els que creuen que hi ha relació i no entenen que Antón pugui tenir de parella el col·laborador: «Quin estómac ha de tenir». Encara que igualment n'hi ha qui veu bé aquest amor: «Si és certa la història d'amor, me n'alegro molt per ells».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp