Primer pla Fabiola Martínez

Fabiola Martínez revela per fi com està Kike, el seu fill amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez dedica la seva vida al seu fill adolescent

Fabiola Martínez està d'estrena. L'exdona de Bertín Osborne, i mare dels seus dos fills petits, ha aparegut a la presentació d'un taller de sexualitat per a persones discapacitades. Una ocasió en què la veneçolana ha volgut parlar del seu fill Kike, que recentment ha fet 16 anys.

La vida de Fabiola i Bertín Osborne va fer un gir amb el naixement del seu fill gran, Kike, que pateix paràlisi cerebral a causa d'una listeriosi. L'exparella va unir les seves forces pensant en el seu fill i moltes altres famílies que estiguessin passant per la seva mateixa situació. Junts van crear la Fundación Bertín Osborne, amb què orienten i ajuden famílies que s'enfronten a un diagnòstic de discapacitat.

Fabiola reconeix que al principi ella se sentia desbordada per la nova situació, però l'optimisme de Bertín Osborne la va ajudar a mirar endavant. Es van adonar que, si unien les seves forces, seria més senzill avançar: i així ho van fer. La seva generositat els va conduir a crear la fundació en què ofereixen assessorament legal, jurídic i mèdic, atenció psicològica, autocura i serveis socials per a gestions administratives, tot de manera gratuïta.

Muntatge de fotos de Bertín Osborne i el seu fill
Kike, el fill major de Bertín i Fabiola, pateix paràlisi cerebral. | Catalunya diari

Kike acaba de fer 16 anys: Fabiola explica com està

Kike, que acaba de fer 16 anys, està en plena adolescència, segons la seva mare està «molt gran, molt Kike. És un nen feliç i que té la seva personalitat, que cada vegada va apareixent més. Ens mostra que té molt sentit de l'humor, és molt pillet i s'assabenta de tot, un nen que s'esforça i lluita moltíssim».

Fabiola sempre ha mostrat un tarannà positiu davant els mitjans, és una dona forta i transmet un missatge d'esperança. «A vegades em pregunten d'on trec forces. Potser de caure i aixecar-me, que sempre ve bé. Quan li veig la cara al meu fill de voler lluitar i com és la seva personalitat, això és l'estímul i exemple més gran».

Bertín Osborne i la seva exdona estan completament centrats en el benestar del seu fill i li ofereixen «totes les opcions perquè es desenvolupi al màxim». L'experiència de tenir un fill amb discapacitat ha fet que Fabiola s'aferri per la força que té i que transmet el seu fill. «A vegades ens queixem per ximpleries que ens limiten la vida o els pensaments i no prenem decisions per tares mentals que tenim».

Fabiola Martínez ha après a veure la vida d'una altra manera

Una lliçó de vida que fa canviar la perspectiva de tot: «Les coses de vegades són més senzilles de com les fem». D'aquesta manera Fabiola enfoca la seva vida, així vam poder veure l'estupenda relació que manté amb Bertín Osborne quan van celebrar junts l'aniversari del seu primogènit.

A la celebració, que va tenir lloc aquesta setmana al domicili de la veneçolana, també hi va anar Eugenia Osborne, germana de Kike, amb els seus fills. Carlos, el fill petit de Bertín Osborne i Fabiola, i altres amics i familiars també hi van ser presents. Al vídeo que Fabiola va pujar al seu Instagram vam poder veure el pastís i la felicitat del jove al seu dia.

A Fabiola li costa creure que Kike s'hagi fet gran. L'any passat explicava l'anècdota quan va anar a comprar-li un jersei i la dependenta la va enviar a la secció d'adults. «Va ser un xoc, perquè em vaig adonar que soc poc conscient de quant ha crescut».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp