Imatge de Dani Alves durant la celebració del Mundial de Qatar 2022.

La jutgessa del cas Dani Alves trenca el seu silenci i envia un avís: «Molt més»

Ara és el torn de l'Audiència de Barcelona, que ha de decidir si hi ha risc de fugida a l'estranger per part de Dani Alves

El calvari de Dani Alves a Brians suma un nou capítol. De fet en suma dos més. Perquè si el futbolista brasiler es llevava aquest matí amb la notícia que Pumas, el seu darrer club, li demanava una indemnització milionària, ara també sap que la jutgessa del seu cas ha trencat el seu silenci. 

I ho ha fet amb una declaració molt contundent. Segons El Periódico, la magistrada Anna Marín —que va redactar l'ordre de presó preventiva contra Alves— creu que hi ha «indicis molt més que suficients»  per considerar-lo culpable del delicte del qual se l'acusa. 

Recordem que Dani Alves és actualment en presó preventiva i sense fiança acusat de la presumpta violació d'una jove de 23 anys. Els fets haurien passat a la discoteca Sutton de Barcelona el passat 30 de desembre. Ara Dani Alves ha demanat sortir de presó a través del seu advocat, però la jutgessa del cas encara no s'ha pronunciat. 

Dani Alves no fugirà (si surt de presó) 

És la garantia que dona el futbolista ex del Barça. Segons el seu advocat Cristóbal Martell —que ha presentat un text de 24 pàgines a la magistrada perquè Alves surti de presó—, el futbolista té la voluntat d'entregar el seu passaport per donar així evidències que no marxarà de l'Estat espanyol. 

A més a més, també explica que el seu representat, Dani Alves, està disposat a dur una polsera telemàtica de control i que es quedarà a la residència que té a Barcelona per guardar un total anonimat. 

Martell, així mateix, diu que l'acusació de la investigació de la Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS)contra Alves és «tendenciosa» i critica la jutgessa per haver-ne fet cas. 

Així mateix, des de la defensa de Dani Alves s'aferren al fet que les càmeres de Sutton demostrarien quelcom similar a la versió de la víctima. És, segons El Periódico, el gran escull que té el cas Alves. 

Ara, però, el futbolista continua tancat a Brians 2 i sense rebre visites de familiars. A més, segons Telecinco, Alves hauria rebut a través dels seus advocats la petició de divorci de Joana Sanz, fins ara la seva parella sentimental. 
 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp