Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos somrient

Terelu Campos, destrossada per les imatges que confirmen el pitjor sobre el seu estat

María Teresa Campos no està passant pel seu millor moment

L'estat de María Teresa Campos continua tenint les seves filles molt ansioses. I és que segons expliquen, cada cop va a pitjor.

La matriarca del clan no aconsegueix remuntar després d'haver patit una forta caiguda, a més que anímicament tampoc travessa el seu millor moment.

Pel que sembla, la mare de Terelu Campos ha deixat de menjar i es nega a veure els seus amics de sempre. Bona prova del fort sotrac que travessa.

Era el 10 de gener passat quan la veterana presentadora donava un gran ensurt a les seves filles després de ser internada a l'Hospital de la Luz a Madrid.

Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.
Terelu Campos, molt pendent de la seva mare | GTRES

«Una persona de certa edat s'ha de fer unes revisions», assegurava al seu moment Terelu per calmar els ànims.

Tot i això, sembla que des d'aleshores Campos no acaba de remuntar. «Com que ella ha continuat queixant-se hem decidit que calia que la veiés un metge i li han fet una sèrie de radiografies. Està molt feble perquè menja molt poquet», explicava la presentadora.

«A la revisió ha sortit que té una anèmia. Les neuròlogues han decidit enviar-la a casa perquè el seu estat d'estrès és més gran si és aquí. Per a ella, treure-la de casa seva i de la seva rutina… Allà és feliç», deia sobre la decisió que va prendre.

Captura del 'docu-reality' 'Las Campos'
Captura del 'docu-reality' 'Las Campos' | MEDIASET

Així, ara la presentadora podrà descansar a casa i envoltada dels seus éssers estimats, aliena també a tot l'enrenou que s'ha format amb la suposada traïció del seu home de confiança, Gustavo.

«Nosaltres la notàvem a ella amb una baixada física. L'analítica ens ha tranquil·litzat», afegia Terelu. «Ha demostrat que la baixada era més exterior que interior. Em vaig pensar que hauríem de quedar-nos aquí diversos dies perquè es recuperés, però, gràcies a Déu, no. Per sort, la meva mare és com un roure», aclaria.

El delicat estat de María Teresa Campos preocupa a les seves filles

Tot i això, les recents imatges que hem pogut veure de María Teresa són força impactants, ja que és molt evident el deteriorament físic que ha experimentat.

La periodista, força més recuperada, decidia sortir de casa per assistir a l'aniversari de la seva neta, Carmen, i l'endemà anava a dinar a casa de Terelu.

El que també ha estat molt criticat a les xarxes socials, ja que molts consideren que «no hi havia cap necessitat de fotografiar-la així. Quina pena que per quatre euros la fotografieu!»

«Pel que ha quedat el prestigi de María Teresa», es lamenten. «Quina necessitat hi ha de mostrar Teresa així? Cal respectar la gent i més quan són grans». «Quina mala bava que teniu, les filles deuen estar que trinen», opinava una altra usuària. El que ha quedat clar és que Campos necessita ajuda en tot moment, ja que cada cop li costa més moure's.

Terelu Campo a 'Mi casa es la tuya'
Terelu Campos ha donat l'última hora sobre la salut de María Teresa | Mediaset

Això sí, la seva família no la deixa anar de la mà en cap moment, i més tenint en compte la delicada situació que travessen.

«Sabeu que tenim unes circumstàncies de vida molt tristes, i en aquesta circumstància de vida Gustavo és una persona absolutament necessària i que pateix moltíssim, us ho puc assegurar», deia Terelu.

«La meva mare menja poc i beu poc, últimament. La nostra obligació com a filles és tenir un control i procurar que tot estigui bé», assegurava la presentadora.

«Ara, cal esperar que a poc a poc la meva mare vagi menjant una mica més i prenent una mica més de líquid. Em consta que, gràcies a Déu, ho està fent».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp