Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin es queda en xoc després de conèixer el que opina Letícia sobre ella

Irene Urdangarin ha brillat durant la seva última aparició pública

Aquest 2023, Irene Urdangarin de Borbó viu el que serà segurament el seu any més especial. La filla petita de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin farà 18 anys després d'una vida protegida del focus mediàtic.

Però, aquest any tan important per a ella i per al seu futur, la germana de Pablo Urdangarin ha vist com s'ha convertit en el centre d'atenció molt abans del que ella esperava.

Al funeral del rei Constantí de Grècia, germà de la reina Sofia d'Espanya, Irene Urdangarin va sorprendre tothom pel seu canvi d'aspecte, ja a les portes de la majoria d'edat. Fins aquell moment, l'havíem pogut veure poques vegades i la posada en escena a l'enterrament del seu familiar grec va generar molts comentaris.

Imatge d'Irene Urdangarin amb els seus germans al funeral de Constantí de Grècia
Foto de Juan Urdangarin amb els seus germans Pablo i Irene al funeral de Constantí de Grècia | EUROPA PRESS

Sempre s'ha mantingut en un segon pla i, segons expliquen fonts coneixedores de palau, vol continuar sent discreta un cop faci els 18 anys.

En aquest sentit, prefereix mantenir un perfil baix com els seus germans, que contrasta amb l'exposició que tenen, per exemple, els seus cosins Victòria Frederica i Froilà.

Tot i no voler cridar l'atenció, Irene Urdangarin ha estat objecte de multitud d'articles de premsa analitzant-ne la figura. Segurament, ella mateixa s'haurà quedat en xoc en veure tot el que n'expliquen, cosa que, pel seu caràcter, sens dubte no s'esperava.

Irene Urdangarin és la nova estrella de la família

I és que més enllà del que ha explicat la premsa espanyola, que no ha escatimat en elogis cap a ella, el més sorprenent és que la premsa internacional també se n'ha fet ressò i ho ha fet amb bones paraules i exalçant-ne la presència en públic.

A França, el mitjà Point du Vue afirma que Irene Urdangarin «es va consolidant a poc a poc com una figura clau a la família reial espanyola».

A més, creuen que és una figura que té «una presència discreta però imprescindible». De fet, també es pregunten si Irene «destronarà la seva cosina Victòria Frederica» al món dels 'influencers'. Això, però, ella ho rebutja de moment.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin està molt canviada | GTRES

En el mateix sentit s'expressa la publicació alemanya Bunte . «Alguns ja diuen que està eclipsant elegantment la seva cosina Victòria Frederica», expliquen. Destaquen sobretot que al funeral de Constantí hi anva anar «molt elegant» i «molt natural».

Però, els elogis a Irene Urdangarin no es queden només a Espanya, França i Alemanya. I és que la revista britànica Tatler també es va apuntar a exalçar la figura de la filla de la infanta Cristina.

Irene Urdangarin, doncs, sembla que té un bon futur mediàtic, encara que ella de moment prefereixi continuar sent discreta.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp