Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos

Terelu Campos de jove: les imatges de quan era la soltera d'or d'Espanya

Terelu Campos, una de les cares més conegudes per generacions

Terelu Campos ha aconseguit ser un dels personatges més coneguts per les diferents generacions. Al llarg de tota la seva trajectòria professional, ha fet que la coneguin per diferents vies. Diverses persones saben qui és per haver treballat com a presentadora, altres pels nombrosos mems que circulen amb la seva cara per internet…

En definitiva, Terelu Campos ha canviat molt al llarg de tots aquests anys. Concretament, des del seu debut al costat de Jesús Hermida, a Por la mañana. I és que la filla gran de la famosa periodista Maria Teresa Campos és tota una professional, una dona que s'ha fet un gran buit tant a Telecinco com a la cadena que la va veure créixer, Telemadrid.

 

Terelu Campos ha demostrat tenir una gran trajectòria com a periodista

La popular filla de María Teresa Campos va iniciar en la seva carrera professional a la ràdio. Igual que la seva mare, va fer els primers passos a l'emissora local de Màlaga, coneguda com a Radio Torcal. Amb el pas dels anys va decidir dir adeu a la ràdio per endinsar-se a la televisió.

Allà, vam poder veure el seu gran salt de la mà de Jesús Hermida l'any 1987. Concretament, parlem del conegut programa 'Por la mañana' de TVE. Però, només dos anys més tard, Terelu Campos també va treballar de presentadora a 'A mi manera', de la mateixa cadena.

Imatge de Terelu Campos durant els seus inicis
Foto de Terelu Campos durant els seus inicis a la televisió | RTVE

Va ser una època en què va poder compaginar el seu treball amb el de col·laboradora de diversos espais televisius com és el cas d' 'Esta es tu casa' o 'Pasa la vida'. Però, hem de destacar el gran salt que va fer el 1997, quan va començar a col·laborar a 'Día a Día' al costat de María Teresa Campos. Alhora, també és destacable el temps que va presentar 'Con T de Tarde' de Telemadrid.

Terelu Campos va acompanyar aquesta cadena fins al 2004 quan va tornar a participar en un altre programa al costat de la seva mare. Aquest va ser 'Cada día' de la mà d'Antena 3. Així és com a poc a poc Terelu es va anar obrint camí a la cadena principal d'Atresmedia.

El primer 'reality' de Terelu Campos

A partir de l'any 2005, Terelu Campos va fer un altre canvi a la seva vida. La periodista va passar a ser la presentadora de la primera edició de 'La Granja', un 'reality' on podíem observar diversos famosos que convivien en una granja.

Tot i l'èxit del 'reality', dos anys més tard va decidir tornar a la seva cadena de sempre, Telecinco. Des d'aquell moment. ha estat la cadena amb què ha treballat més. Cal esmentar, que el 2007 va entrar com a col·laboradora de 'La noria' , l'espai televisiu presentat per Jordi González.

'¡Qué tiempo tan feliz!' , va ser un altre dels projectes de Terelu Campos en què va participar al costat de María Teresa, un format que alternava amb alguna col·laboració amb 'Sálvame'. Però, va ser el 2012 quan un càncer de mama li va impedir continuar als platós.

Per això, es va veure obligada a allunyar-se'n durant una temporada. Va ser una època en què va estar apareixent i desapareixent fins al 2014, quan va entrar a 'Sálvame' totalment recuperada.

Las Campos

Sens dubte, la seva gran popularitat ve després del 'docu-reality' emès a Telecinco, titulat 'Las Campos'. El 2016 es va emetre aquest programa on la cadena retransmetia el dia a dia del clan Campos. Tot un èxit que va aconseguir enganxar molts teleespectadors.

Captura del 'docu-reality' 'Las Campos'
Captura del 'docu-reality' 'Las Campos' | MEDIASET

Tot i que aquest va ser el seu gran projecte, la seva trajectòria professional va patir un gir inesperat quan després de 9 anys va decidir acomiadar-se de 'Sálvame' per treballar a 'Viva la vida'. Durant 3 anys, Terelu Campos no va tornat a trepitjar el plató fins al gener del 2022, quan va ser presentadora de 'SálvameLeamonTea'. al costat de María Patiño.

Tota una professional que, a més dels seus grans projectes, ha participat a altres espais com 'MaskSinger', 'Paquita Salas', 'GH VIP' o fins i tot, 'MasterChef Celebrity'. Actualment, a part del seu treball a 'Sálvame Leamon Tea', i 'Viva la vida', Terelu presenta el programa de Telemadrid, 'Especial Juntos'.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp