Imatge de Gema López

La filla de Gema López es converteix en protagonista: «Té la seva vida»

Gema López té una única filla que farà 16 anys

Gema López és una de les cares de Telecinco més reconegudes i s'identifica pel seu caràcter ferm. Una fermesa que l'ha portat, al contrari que a altres companys, a mantenir-se contundent sobre no parlar de la seva vida personal. Tot i això, ara aquesta s'ha posat sobre la taula, en concret, la de la seva filla, Nadia.

El que ha passat és que un mitjà del nostre país ha volgut 'actualitzar' la faceta privada de la periodista. Això ha permès conèixer no només alguna dada de Gema, sinó també de la seva única filla, que està a punt de fer els 16 anys. És una noia absolutament desconeguda per al públic.

Gema López veu com parlen de la seva filla

Gema López fa cinc anys que va posar fi al matrimoni amb el director teatral Antonio Pardo. Ho van fer de mutu acord i sense escàndols públics de cap mena. Així, han mantingut la seva relació fins ara, absolutament allunyada del focus mediàtic.

Ella és clar que no ho ha tingut fàcil per evitar que es parlés de la seva vida personal i familiar, però ho ha aconseguit. Per això, no sabíem res de com ha afrontat aquesta separació o de com es porta amb el seu ex. Ara, però, hem sortit de dubtes amb la informació que s'ha publicat a El Español.

Muntatge fotogràfic d'Antonio Pardo i Gemma López.
Gema López es va separar fa uns quants anys d'Antonio Pardo Sebastián | CatalunyaDiari

Aquest diari ha pogut parlar amb una persona de l'entorn laboral de López i ha estat aquesta font la que, tot i reconèixer que ella és molt hermètica, sabia alguna cosa de la seva vida actual. Per exemple, ha revelat que Nadia farà aviat els 16 anys i que té una estreta relació amb els seus pares.

Ha explicat que la noia «té la vida, les amigues, els plans. I, sobretot, té uns pares molt pendents d'ella, que l'adoren, com és natural. També la seva àvia com la seva tieta, Sara». «Moltes vegades fan escapades de noies elles quatre».

Però, això no ho és tot. Qui ha parlat també ha relatat que Gema i el seu exmarit tenen una bona relació. De fet. ella «té la tranquil·litat d'arribar tard a casa si té un programa, enregistrament o algun compromís i potser és ell qui està amb Nadia».

Gemma López i el seu exmarit, Antonio Pardo Sebastián.
Gema López ha vist sortir a la llum informació de la filla que té amb Antonio | Europa Press

 

Gema López afronta un 2023 molt especial

L'amiga de Patiño segur que no està contenta amb el fet que aquestes dades de la seva vida personal hagin sortit a la llum. Aquesta podria canviar de manera considerable si es compleixen els vaticinis que fa uns dies li va fer el vident Maestro Joao. Sí, perquè li va dir que tornaria a trobar l'amor.

Mentre aquest nou romanç arriba a la seva vida, això sí, Gema continua centrada en la seva filla, la seva família i la feina. Continua sent una de les figures insignes de 'Sálvame' i sempre que es considera oportú fa el mateix al plató del 'Deluxe'.

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' amb el gaspatxo de Belén Esteban
Gema López és un dels rostres habituals de 'Sálvame' | INSTAGRAM @BELENESTEBANMENDEZ

A més, ja fa un temps que es va llançar a exercir d'empresària de moda. És propietària de la firma Ne&Nu, que no dubta a promocionar de manera constant a les seves xarxes socials. I és que mostra als seus seguidors els nous llançaments i les peces més interessants que utilitza ella diàriament i quan va a la televisió.

És una firma que, a poc a poc, s'ha anat consolidant al mercat i que té per lema «Perquè la casualitat no existeix. I les energies es donen en el moment més inesperat».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp