Imatge de la infanta Cristina amb el seu nou rostre després de l'operació

Desvelen el sou de la Infanta Cristina i en què es gasta els seus estalvis

La infanta Cristina s'ha quedat perplexa en revelar-se dades tan personals

La infanta Cristina sap que la seva vida genera interès des que va venir al món a causa de la família on va néixer. Tot i això, ha pogut comprovar que, especialment en l'últim any, s'ha intensificat la curiositat de la premsa després de revelar-se la ruptura amb el seu marit. I ara torna a ser protagonista dels mitjans, perquè ha sortit a la llum el dineral que hi guanya.

En concret, la periodista especialista en famílies reials Pilar Eyre ha estat qui n'ha revelat el sou. A més a més, la infanta ha vist que ha posat sobre la taula on es gasta tot el que guanya.

La infanta Cristina gaudeix d'un espectacular sou

L'ex d'Iñaki Urdangarin continua tenint una vida tan allunyada com sigui possible dels mitjans. Més encara des que va sortir a la llum que ja no estava amb Urdangarin i que ell havia iniciat una nova relació amb Ainhoa Armentia. Des d'aquell moment, ella ha fet tot el que està a la seva mà per intentar mantenir la seva privacitat més allunyada de la premsa si és possible.

És cert que ho ha aconseguit, ja que poc sabem de la seva vida a Ginebra, on resideix des de fa uns quants anys. En efecte, ara ho fa amb l'única companyia de la seva filla, Irene, ja que els seus fills grans es troben a diferents llocs del món.

Allí la infanta treballa a la Fundación Aga Khan, propietat d'Aga Khan IV. Es tracta d'una fundació que, com indica la Viquipèdia, té com a objectiu «desenvolupar i promoure solucions creatives als problemes que impedeixen el desenvolupament social, problemes que afecten l'Àsia i l'Àfrica Oriental».

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina treballa en una reconeguda fundació. | GTRES

En aquest organisme no governamental, Cristina fa dos anys que va passar a ocupar la direcció de projectes de cooperació internacionals. Per aquesta tasca, tal com ha revelat Eyre al seu bloc a Lecturas, guanya una dinerada: 400.000 € a l'any. Vaja, que té una economia pròspera i sense problemes, tot al contrari que el seu ex.

La infanta Cristina i les despeses més importants

La germana de la infanta Elena, gràcies al seu bon sou, continua gaudint de la vida que ha tingut des que va néixer. És més, gràcies a aquest pot afrontar les importants despeses que té a la seva vida. I no ens referim només al manteniment del seu habitatge i a les compres del dia a dia, sinó també als estudis dels fills.

Segons ha explicat Pilar, Cristina és qui s'encarrega de pagar l'educació dels seus fills. En aquest cas concret, paga el caríssim centre on estudia la seva filla, «el més costós de Suïssa, molt més que el de la princesa d'Astúries». De la mateixa manera, és qui abona els estudis universitaris del seu fill Miguel, que es troba vivint i formant-se a Londres.

Muntatge fotogràfic de la infanta Elena i els seus quatre fills
La infanta Cristina es fa càrrec de les despeses dels seus fills. | CatalunyaDiari

El que no sabem és si afronta les despeses de Pablo, que estudia a Barcelona i que juga al club d'handbol del Barça. Tampoc en saben res de les despeses de Juan, el primogènit. D'aquest, segons Eyre, és qui ha patit més per la separació dels pares, i per això «ha rebut ajuda professional». El primogènit sembla que és a Madrid, però els rumors indiquen que en aquests moments ni estudia ni treballa.

La infanta Cristina ha vist que han sortit a la llum els seus ingressos i també les seves despeses. Però també que «el dia de demà serà una dona rica i continuarà fent-se càrrec dels fills amb el seu sou, com fins ara».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp