Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González

Adela González sap que han de guardar silenci sobre la infidelitat

Adela González és conscient de la difícil situació que travessen

Adela González està feliç al capdavant de 'Sálvame' , on ha aconseguit trobar el seu lloc i convertir-se en un pilar important d'aquest. Però, això no vol dir que no hi hagi tardes que ho passi malament al plató. Precisament, és així com s'ha sentit aquests dies quan s'ha posat sobre la taula una infidelitat.

El que ha passat és que Kiko Matamoros ha revelat que circula un rumor que indica que la seva xicota, Marta López, li ha estat infidel. Ell no es creu aquesta xerrameca, que cap dels seus companys li havia confiat. Però, ara ha descobert que molts ho sabien i no li ho han dit.

Adela sap que potser han de guardar silenci sobre el presumpte engany per no ferir l'afectat, però cada cop se n'està parlant més. Sobretot perquè Belén Esteban ha reconegut que tant ella com altres col·laboradors han parlat d'ells. A més, la confessió ha acabat propiciant que sorgeixi una veritable 'caça de bruixes' al plató.

Adela González descobreix la presumpta infidelitat

La presentadora de 'Sálvame ' ha estat testimoni que Kiko va haver de ser portat a l'hospital després de patir una pujada de tensió. Tot perquè es va revelar que es donaria una notícia que podria paralitzar el seu casament.

L'endemà, Adela el va veure asseure's al plató per explicar que «una boja d'Instagram» anava dient que Marta li havia estat infidel. Pel que sembla, explica que va ser mentre que ell participava a 'Supervivientes' i que el va enganyar amb un ex. Això sí, ell, després de donar totes les dades, va dir que confiava plenament en la seva parella.

Kiko Matamoros i Marta López
Adela González sap que la suposada infidelitat a la parella està provocant un gran enrenou | TELECINCO
 

El fet que hagi circulat aquest rumor li ha fer mal, però el que li ha fet més mal és assabentar-se que molts dels seus companys ho sabien i que ningú li havia dit res. Això ho va revelar Miguel Frigenti, que va reconèixer que feia temps que li havia arribat i que hi havia col·laboradors que es pensaven que l'engany era cert. Aquesta última afirmació va portar Matamoros a dir que es jugava el lloc de treball si algú li donava una prova que la infidelitat era certa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

 

Adela González veu 'saltar' el silenci pels aires

La periodista basca al capdavant de 'Sálvame' ha vist que la polèmica ha anat a més les últimes hores. Ho ha fet quan Belén ha decidit parlar després dels atacs a Frigenti per sincerar-se amb el públic. Alhora, ha 'assenyalat' els seus companys. Exactament, les seves paraules han estat aquestes: «Jo no soc defensora de Miguel, però teniu nassos amb ell i no amb Kiko Matamoros».

Tot seguit, força enfadada, ha afegit: «Gent que hi ha aquí sap sobre la suposada infidelitat. I l'única que ha tingut nassos ha estat Belén Esteban de dir que ho sabia. Tant ahir com avui, aquí hi ha gent que ho sabia».

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Adela González ha vist com Belén 'assenyalava' els seus companys | Telecinco

Rafa Mora li ha dit que sigui valenta i que exposi els noms dels col·laboradors a què s'estava referint. Davant d'aquesta petició, Adela ha vist que l'al·ludida no s'ha quedat callada: «Jo? Fixa't si soc valenta que ho he reconegut. Però, els altres han callat tots». «Jo li tinc molt d'afecte, però no mentiré. Hi ha gent que calla i estic farta de callar».

Després d'aquesta revelació, González ha vist que el programa ha intentat descobrir qui s'estava referint. I la veritat és que hi ha dues persones més que han reconegut que tenien coneixement de la informació. Ens estem referint a José Antonio Avilés i María Patiño. Tot i això, el silenci continua regnant i 'Sálvame' no pararà fins que tots els noms surtin a la llum.