Imatge de Jorge Fernández

Jorge Fernández descobreix juntament amb la seva xicota que ja ha passat

Jorge Fernández ha rebut una de les millors notícies de la seva carrera professional

Jorge Fernández és un dels presentadors que més sap sobre la televisió. I és que el periodista ha estat al capdavant d'un dels programes més vistos de la petita pantalla durant dècades que, encara avui, continua rebent les millors notícies.

I és que Jorge Fernández i el seu programa 'La Ruleta de la suerte' han superat unes xifres que fa molt que no es repetien. El programa s'ha coronat com a un dels espais més vistos des del gener. «'La Ruleta de la suerte' (21,1% i 1.692.000) es continua superant i és líder amb el seu gener més competitiu des del 2009 (14 anys)», ha comunicat la cadena.

Però, les bones notícies no s'han quedat només aquí. «Aquest mes encadena, a més, 50 caps de setmana consecutius de lideratge el cap de setmana», han aclarit. Jorge Fernández, així, es torna a posar al capdavant de la tercera cadena.

Foto de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte'.
Jorge Fernández s'ha convertit en líder d'audiències | Antena 3

Jorge Fernández i el seu company, Joaquín Padilla, han esdevingut els pilars fonamentals del programa. Junts han aconseguit crear un ambient que traspassa la pantalla, fent als seus espectadors còmplices del bon ambient que es respira al plató. De fet, més d'una vegada han estat protagonistes de multitud de missatges de celebració i d'humor a través de les xarxes socials.

Antena 3 està vivint un dels millors moments a la seva vida televisiva. Feia temps que no es col·locava com a líder d'audiències. D'altra banda, a més de Jorge Fernández, els seus companys també han aconseguit atreure el màxim d'audiència.

Mediaset havia estat sempre gairebé sempre el primer a aconseguir el nombre més gran de teleespectadors. Tot i això, des que es van succeir notables canvis a l'empresa i a la graella, també n'hi ha hagut a les xifres que manegen mensualment.

«Els dilluns passaven coses molt més divertides»

A Jorge Fernández ningú el pot parar. 'La Ruleta' fa la competència al gran programa de Joaquín Prat 'Ya es mediodía'. És un espai televisiu molt competitiu, ja que són milions de persones les que encenen la televisió per mantenir-se al dia sobre la crònica social.

Però una cosa amb què no pot competir el seu rival és amb la longevitat del concurs. Tot i això, la vida del presentador no ha estat sempre un camí de roses. Així ho ha recordat en un dels programes, en què explicava com van ser els seus inicis a la capital el 1999.

«Està molt bé la pista per a aquest panell, una llei no escrita, perquè per què no pot passar una cosa divertida?» començava dient. «Jo me'n recordo que quan vaig venir a Madrid el 1999, els dilluns passaven coses molt més divertides que un dissabte qualsevol».

«Sembla que ha de passar l'habitual, però els dilluns passaven moltes coses molt divertides. Hi havia fins i tot a la Castellana un embús a les tres de la matinada un dilluns o un dimarts», concloïa. «Era quan jo no tenia programa ni gaires coses a fer. M'ho vaig passar molt bé els dilluns, els dimarts, els dimecres... Ara ja cal ser aquí».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp