Imatge de Dani Alves al premi de Fórmula 1 a Brasil

Dani Alves, en xoc a la presó: «Es pensa que tot això és una broma»

El brasiler no va poder trucar per telèfon ni va estar acompanyat de la seva advocada en l'arribada a Brians 1

Nous detalls sobre el cas de l'exjugador culer Dani Alves. En una entrevista al programa radiofònic 'El món' de RAC1 la periodista Mayka Navarro ha donat noves informacions sobre el tema. El brasiler era incapaç de fer-se'n a la idea d'haver d'ingressar a presó.

La redactora de successos del diari La Vanguardia ha explicat que Dani Alves va arribar a la presó «amb una bosseta de plàstic, sense mòbil». També ha detallat que un dels seus drets és fer una trucada, però «ell va respondre que no recordava cap número de telèfon».

Per un moment, creu que és víctima d'una broma

«Allò que va passar el passat trenta de desembre i que denuncia aquesta barcelonesa de vint-i-tres anys, per a ell no és un delicte», afirmava Navarro en l'espai radiofònic. «Jo estic convençuda que aquest home està acostumat en els últims temps a tenir tot allò que ha volgut i que ningú li ha qüestionat pel fet de ser Dani Alves», comentava al programa de manera contundent.

Alves es feia creus, i hi ha un moment que creu que tot és una broma, afirmava la periodista. Acabava d'entrar al centre penitenciari de Brians 1 de manera preventiva per ordre de la jutgessa d'instrucció de Barcelona que porta el seu cas. Un dels motius d'aquesta presó preventiva segurament ha estat les diferents versions i contradiccions en les mateixes que ha fet davant les diferents parts.

L'ex del FC Barcelona era incapaç de fer-se'n a la idea

La periodista també ha qüestionat la feina de l'advocada del futbolista, ja que no el va anar a veure a la presó. Ella mateixa explica que en aquests casos, el més habitual és que l'advocat visiti el seu client i li porti un llistat de telèfons perquè pugui trucar a una de les persones del seu entorn més íntim i informar-los de com està. Després de l'impacte inicial, Alves ha estat molt correcte, segons paraules de la periodista.

«Ha estat sol en una cel·la del mòdul d'ingressos; no s'ha creuat amb cap altre pres», apunta la periodista de La Vanguardia. Recentment, justícia ha concedit el trasllat del futbolista del centre penitenciari Brians 1 a Brians 2.

Per una altra banda, la periodista creu que ni el jugador ni la seva advocada van preparar adequadament l'interrogatori, perquè Alves va donar versions contradictòries quan responia les preguntes de cadascuna de les parts.

No obstant això, la família ja està buscant un altre advocat. El nom que més sona és el d'Andrés Maluenda, però el seu entorn també s'ha entrevistat amb altres penalistes de reconegut prestigi. Tanmateix, Navarro ha descartat que torni a declarar davant la jutgessa fins que el canvi en la seva defensa no s'hagi confirmat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp