Dani Martinez amb els seu germà Hugo

Dani Martinez demana 'ajuda' al seu germà com a jurat a 'Got Talent España'

L'humorista va deixar en mans d'Hugo, que és càmera de Telecinco, la votació de l'increïble 'PapiFlex'

'Got Talent España' és art i talent, però també espectacle. Els membres del jurat saben molt bé que, a banda de valorar els concursants, han de formar part, en certa manera, d'un espectacle televisiu que els espectadors admiren des de les seves llars.

Enguany,  Dani Martinez és el nou membre del jurat i sembla que, de moment, ha arribat amb la lliçó ben apresa.  Tot va començar després de l'actuació de 'PapiFlex', un jove d'origen africà, que no parlava gens d'espanyol, però que no li van fer falta paraules per a deixar bocabadat al jurat i, sobretot, al públic.

 

Una flexibilitat que va sorprendre tothom

La flexibilitat de totes i cadascuna de les seves parts del cos, va sorprendre moltíssim al jurat, tant, que Risto va donar-li un 'no' pensant que en pròximes actuacions ja no podria sorprendre'l més. Però qui sí que va sorprendre a tothom va ser Dani Martinez. L'humorista va dir que en aquestes decisions tan complicades sempre acostuma a demanar-li opinió a la seva mare, però que com aquella nit era impossible, ho faria amb algú que també era sang de la seva sang.

El germà de Dani Martinez va donar-li el 'Pase de Oro'
El germà de Dani Martinez va deixar tothom bocabadat | Telecinco

 

Concretament, Dani va treure davant les càmeres a Hugo, el seu germà que és càmera de Telecinco i que, per primera vegada, coincidia amb el seu germà en un plató de televisió. Davant la curiositat de tothom, Dani li va dir al seu germà: «Nacho, tu donaràs el sí o el no». Bé doncs el càmera no va donar ni el sí, ni el no, sinó que va picar directament el botó del 'Pase de Oro' i va portar a l'africà directament a la final de 'Got Talent España'. 

 

Dani Martinez es va quedar gelat

La reacció de Nacho no només va sorprendre a tots els presents, també ho va fer amb Dani que, minuts més tard va publicar al seu perfil de Twitter: «El meu germà s'acaba de passar a Got Talent! La primera vegada que el 'Pase de Oro' ho dóna algú que no és jurat». Després d'aquesta eufòria, ara només queda esperar a la final i veure si realment 'PapiFlex' pot tornar a fer el més impossible encara.

També et poden interessar...

  • Hugo Molina, el nen de només 2 anys que ha captivat el jurat de 'Got Talent'
  • Risto no aprova l’actuació d’uns acròbates marroquins a ‘Got Talent’