Dani Rovira comparteix les últimes novetats sobre la seva salut: «Per precaució»

L'actor anunciava fa uns dies que havia acabat amb les sessions de quimioteràpia

Dani Rovira en una imatge d'arxiu
Dani Rovira ha compartit un vídeo sobre les sessions de radioteràpia que s'està realitzant | EFE

L'actor i monologuista Dani Rovira anunciava fa uns mesos, a través de les xarxes socials, que li havien diagnosticat càncer, concretament un limfoma de Hodgkin. D'ençà que va fer pública la seva malaltia, Rovira ha utilitzat les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors les sessions de quimioteràpia, el seu dia a dia i també per ensenyar com està portant la seva malaltia.

Fa uns dies, tornava a Instagram per explicar que havia acabat amb el tractament i que els limfomes havien desaparegut. Tot i les bones notícies, també va explicar que els metges li havien recomanat que «per precaució» se sotmetés a divuit sessions de radioteràpia.

Així funcionen les sessions de radioteràpia

Tal com ha anat fent fins ara, l'actor no ha dubtat en compartir una de les seves sessions de radioteràpia i ahir va pujar un vídeo a Instagram on mostrava en què consisteixen les sessions. Un vídeo que ha acompanyat amb un comentari on es reflecteix el seu sentit de l'humor, que sempre està present.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinga, doncs ja he tingut la meva estoneta distòpic de cada matí ... #siemprefuerte

Una publicació compartida per @ danirovira el

La publicació ja acumula més de 270.000 reproduccions i compta amb una gran quantitat de missatges dels seus seguidors on li envien força i li donen ànims: «El camí és dur, però els teus passos van amb fortalesa i segur que anirà tot bé. Ànim. Rendir-se no és una opció»; «Ets un exemple a seguir. Molta força!»; «Experiències que explicarem quan siguem avis, AMIC. Ara toca ser VALENT I POSITIU, que d'això en vas 'sobrat'» i «Al màxim, home radioactiu. Ja ho tens fet», són alguns dels comentaris.

Els seus seguidors però no han estat els únics que han deixat missatges a Dani Rovira. També ho han fet amics i coneguts de l'actor que li han enviat 'bones vibracions'. Entre ells hi hauria la cantant Rosa López o el locutor de ràdio Josep Lobato els quals han fet servir emoticones de fortalesa i positivitat per demostrar-li el seu afecte.


Comentaris

envia el comentari